BFC *** JÓTÉKONYSÁGI BECSÜLETKASSZA LESZ A 3-AS PÉNZTÁRNÁL! ***

Tisztelt Szurkolóink, Kedves Szimpatizánsaink!

Klubunk még egy jótékony cél érdekében összefog!

A Kazincbarcika elleni mérkőzésen a 3-as pénztárnál egy becsületkasszát helyezünk ki, melybe nagy tisztelettel várjuk adományaikat! Klubunk a befolyt összeget Bene Attila gyógyulására szeretné felajánlani.

Attila korábban a Siófoki Bányászban játszott, akárcsak mindkét fia, Ákos és Zsombor is. Zsombi az NB II-ben is bemutatkozott a BFC Siófok színeiben, így kézenfekvő volt, hogy Attila és a család mellé állunk!

Attila egy életerős, tervekkel teli ember volt. A betegsége 2017.december 2-án kezdődött: Guillan-Barre-syndroma, Bickerstaff encephalitis, AMSAN, Miller-Fisher syndroma és még további 16 féle diagnózisa volt, melyek egyenként is életveszélyesek. 35 napig feküdt kómában, és miután nem adtak egy fabatkát sem a felépüléséért, ő mégis visszatért és felébredt. Lassú ütemben, de szerencsére folyamatosan halad a gyógyulás útján, és ez jó jel. Attila esete a mai állás szerint Magyarországon teljesen egyedi és a világon is 20-30 esetről tudnak az orvosi szakirodalomban. Rengeteg rehabilitációs kezelésre van szüksége, amit a család otthoni keretek között már nem tud kivitelezni. Speciális tornára illetve masszázsra, idegpályákat stimuláló kezelésre, vitaminokra, fehérjékre van szüksége Attilának, hogy az izmai visszaépüljenek, illetve lábra tudjon állni újra.

Csapatunk a nemes cél mellé állt, és arra kérjük Önöket is, hogy amennyiben tehetik, a vasárnap 17:00-kor kezdődő Kazincbarcika elleni bajnoki mérkőzésen támogassák Attilát és családját, hogy meggyógyulhasson a 3-as pénztárnál kihelyezett becsületkasszán keresztül.

Segítségüket köszönjük a család nevében is!

Hajrá Attila!!! Hajrá Siófok!!!

2019.10.26. 17:03

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu