BFC A Csákvár elleni döntetlennel a 14.helyen végeztünk a 2016/2017-es szezonban!

Csapatunk a Merkantil Bank NB II zárófordulójában az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadta.

Disztl László nem számíthatott a mérkőzésen Farkas Norbertre sérülés, valamint Nagy Dánielre egy meccsre szóló 5 sárga lapos eltiltás miatt.

Csapatunk meghatározó alakja, Mogyorósi József utolsó alkalommal húzta fel magára a BFC Siófok mezét. 

Nagyszerűen indult a találkozó: már a középkezdés után Elek lövését védenie kellett a vendégek kapusának, Kovács Dánielnek.

A 2.percben villámrajtot vettünk, és megszereztük a vezetést: Petneházi jobb oldali szögletét a hosszúra helyezkedő Berde fejelte a csákvári hálóba (1:0).

Röviddel később a másik oldalon Mészáros passzát Bakos tekerte mellé.

A 23.percben Czingráber húzódott fel a baloldalon, Elek szépen sarkalt vissza elé, majd hátvédünk laposan kapura lőtt, de Kovács elvetődve hárított.

A 31.percben egyenlített a Csákvár: Baranyai ívelt fel középre egy labdát a baloldalról, Szalai középre stukkolta, Fényes pedig a hálóba fejelt (1:1).

A 33.percben már fordítani is tudtak a vendégek: egy jobb oldali bedobást Molnár Tibor vett át, ráfordult a kapunkra, majd ballal a rövid sarokba lőtt (1:2).

A félidő végén növelhette volna előnyét a Csákvár egy nagy helyzet során: Molnár Csaba tekert középre balról egy labdát, ketten is érkeztek, Kiprich a társa elöl pöckölte centikkel mellé.

A szünetben cserélt csapatunk: Kovács Dávid folytatta Berki Péter helyett.

Az 52.percben Berde passzolt középre balról Lázárhoz, de jobb külsős lövése mellément.

Az 54.percben 11-eshez jutottunk és sikerült az egyenlítés: Elek tört be a 16-oson belülre Kozma átadásával, majd buktatták a vendég védők. A megítélt büntetőt Petneházi lőtte higgadtan a hálóba (2:2).

A 87.percben újra nálunk volt az előny: Nagy Richárd kapott egy labdát a jobb oldalon, jól emelt középre, az érkező Kovács Dávidot azonban elkaszálta a csákváriak kapusa, amiért Karakó Ferenc ismét befújta a 11-est. Másodszor is Petneházi állt oda, és értékesítette a büntetőt (3:2).

Úgy tűnt, meglesz a szép búcsú a 3 ponttal, de a vendégek egyenlíteni tudtak a 91.percben: Mészáros emelt be a védők mögé egy labdát, és az érkező Kiprich elpöckölte Tajti mellett a játékszert (3:3).

A végeredmény így döntetlen lett a zárófordulóban, mellyel csapatunk a 14.helyen végzett a 2016/2017-es szezonban.

BFC Siófok – Aqvital FC Csákvár 3:3 (1:2)

Vezette: Karakó Ferenc (Punyi Gyula, Szilágyi Norbert)

BFC Siófok: Tajti, Tamaskó, Szilágyi, Gál, Czingráber, Lázár, Berde (Mogyorósi 83’), Kozma (Nagy R. 79’), Petneházi, Berki (Kovács D. 46’), Elek. Vezetőedző: Disztl László 

Aqvital FC Csákvár: Kovács D., Fényes, Szalai, Dulló, Baranyai (Kékesi 46’), Bakos, Kiprich, Pintér, Mészáros, Molnár Cs. (Oldal 59’), Molnár T. (Hodgyai 93’). Vezetőedző: Toldi Gábor

Gólszerző: Petneházi (2 - 55’, 87’), Berde (2’), ill. Fényes (31’), Molnár T. (33’), Kiprich (91’)

Sárga lap: Tajti (20’), Elek (94’), ill. Molnár Cs. (5’), Bakos (36’), Mészáros (60’), Kiprich (73’), Kovács D. (87’), Fényes (93’), Kékesi (93’) 

2017.06.06. 13:33

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu