BFC A délelőtti futások után kemény munka a teremben

A tavalyi felkészülési időszak fontos része volt az erősítés, az erőnlét maximumra hozása, ami természetesen idén sem maradhat el. Tóth Ákos ezúttal is lelkiismeretesen, precízen kezdte el az alapozást a játékosokkal a Rockstar Gym-ben. 

- Milyen célok jegyében telt az első 2 edzés?

Igyekeztem kézzel fogható információt kapni a játékosok pihenő utáni állapotáról ezért az első két alkalommal mobilizációs és stabilizációs feladatokon felül, dinamikus nyújtásokat, mozgásintegrációt, neural activisation-t és természetesen alapos nyújtást végeztünk.

- Mennyire vagy megelégedve a csapat hozzáállásával, munkájával?

- A fiúkkal egy ideje ismerkedünk már, de minden találkozás egy kicsit más, mint a többi. Kezd családias bizalom kialakulni közöttünk, ami elengedhetetlen összetevője a sikeres munkának. Jelen pillanatban nagyon motivált a csapat, ami remek munkaállapotot teremt számunkra így komoly célokat valósíthatunk meg az idei évben.

- Mik a további tervek az edzésprogramban?

- A következő héttől bontott csoportokban visszatérünk az erőedzés alapjaihoz, így az edzéseink az új technikák megismeréséről és készségszinten történő elsajátításáról fognak szólni. Az RKC (Russian Kettlebell Challenge) rendszerén felül az olimpiai súlyemelés alapjai fogják képezni a program gerincét. A rendelkezésemre álló időhöz mérten igyekszem a lehető legtöbbet adni a játékosok számára, hogy az előttünk álló szezon minden mérkőzésén csúcsformában lehessenek és elkerüljük az izmok fáradásból eredeztethető sérüléseket!

2017.01.06. 20:44

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu