BFC A Nyíregyháza nyerte a tévés mérkőzést

Csapatunk vasárnap a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadta a Révész Géza utcai stadionban. A mérkőzést az M4 élőben közvetítette.

Nagy Dániel sérülése miatt kénytelen volt kihagyni a találkozót, rá nem számíthatott a szakmai stábunk.

A mérkőzés kezdőrúgását egykori remek labdarúgónk Perger András és a Kislángon futballozó fiatal Horváth Zoltán végezte el. Zoli tanítványa volt Andrisnak a mátyásdombi Lonkai Ármin Általános Iskolában, és nehéz körülmények között él, édesanyja egyedül neveli őt 3 testvérével. Csapatunk az öltözőben összegyűjtött neki pénzt, amiből Zolinak sikerült venni 2 pár cipőt, hogy tudjon futballozni. A fiatal játékos egy tortával köszönte meg a mérkőzés után a gesztust. A kezdőrúgás másik apropója az volt, hogy Perger András a héten ünnepelte 49.születésnapját, és így köszöntötte csapatunk.  

Az első játékrészben veszélyesebben játszott a vendég csapat, több lövés is a kapunkra tartott, de Tajti hárítani tudott, Takács veszélyes fejesét is védte kapusunk. Sinanovic előtt ziccer is adódott, de fölélőtte.

A második félidő elején egy gyors góllal vezetést szerzett a Nyíregyháza: a visszazáró Kovács Rudolf elöl még valahogy elkotorta a labdát, de az Kártik elé került, és bevágta a hálónkba (0:1).

A gólt követően nagyobb tempóra kapcsoltunk, de csak a felsőlécig sikerült eljutni Czvitkovics révén.

A mérkőzés az alábbi linken nézhető vissza:

http://www.mediaklikk.hu/video/labdarugo-kozvetites-merkantil-bank-liga-bfc-siofok-nyiregyhaza-spartacus-fc/ 

BFC Siófok - Nyíregyháza Spartacus 0:1 (0:0)

Vezette: Zierkelbach Péter (Szalai Dániel, Aradi József)

BFC Siófok: Tajti, Tamaskó, Mogyorósi, Czingráber, Farkas, Kozma (Gréczi 77'), Gál, Lázár (Petneházi 62'), Czvitkovics, Berki (Kovács D. 46'), Elek. Vezetőedző: Disztl László 

Nyíregyháza Spartacus: Hermány, Úr, Dvorschák, Rubus, Törtei, Kónya (Holdampf 61'), Kártik, Sinanovic (Dragóner 61'), Rudolf (Tamási 75'), Szécsi, Takács. Vezetőedző: Véber György  

Gólszerző: Kártik (50') 

Sárga lap: Farkas (6'), Czingráber (25'), Elek (56'), Mogyorósi (63'), ill. Kónya (29'), Rudolf (40'), Törtei (83'), Holdampf (86') 

2017.03.13. 10:28

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu