BFC A Puskás Akadémiától igazoltunk védőt!

Major Gergő személyében új játékost köszönthetünk klubunknál: Gergő a Puskás Akadémia együttesétől igazolt a BFC Siófokhoz. Az előző szezonban kölcsönben szerepelt Csákváron, ahol 23 alkalommal volt kezdő, 3-szor pedig csereként lépett pályára.

„Az elmúlt két hét alatt nagyon jól éreztem magam a klubnál. Úgy érzem a csapat jól fogadott, jó a hangulat, és nagy segítségemre volta büki edzőtábor, ahol több időt töltöttünk együtt. Szeretnék a csapat biztos tagjává válni és segíteni a társaim a minél jobb eredmény elérésében. Nem titkolt célom, hogy fejlődjek, melyben nagy segítségemre lesz a szakmai stáb és a rutinosabb játékosok.” – nyilatkozta Gergő honlapunknak.

Mit vársz a Merkantil Bank NB II idei szezonjától, mennyire lesz kiélezett a küzdelem, illetve milyen teljesítményt vársz a csapattól?

„Véleményem szerint az elkövetkező bajnoki év az egyik legerősebb lehet. Nagyon sok feljutásra esélyes csapat van, és szoros lesz a tabella vége is. Nehéz mérkőzések várnak ránk az idei szezonban. A csapatnak saját magával kell foglalkoznia, és meccsről meccsre haladva mindent meg kell tenni a győzelemért, amiben én is tevékeny részt szeretnék vállalni. Ha minden jól alakul, akkor hasonló vagy jobb eredményt tudunk elérni, mint az előző szezonban!”

Egy-két érdekesség még Gergővel kapcsolatban:

Kedvenc film: Vasököl

Kedvenc zene: német és magyar Rap, Retro, RnB

Kedvenc étel: csirkemell rizzsel

Kedvenc csapat: Chelsea

Kedvenc játékos: Reece James

Sok sikert kívánunk Gergő sárga-kék színekben!

2022.07.27. 13:43

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu