BFC A Sampdoria együttesétől igazoltunk fiatal kapustehetséget!

Hutvágner Gergely személyében új játékost köszönthetünk klubunknál!

A 2000-ben született hálóőr Dunaharasztiban kezdte pályafutását, volt Szigetszentmiklóson, a Dalnoki Jenő Akadémián, védett az MTK-ban, majd a Vasas Kubala Akadémián.

Portugáliában figyeltek fel rá, amikor a korosztályos magyar válogatott kint járt. A Manchester Unitednél is volt próbajátékon.

A fővárosi piros-kékektől végül az olasz Sampdoria U17-es csapatához igazolt. A következő szezonban már játéklehetőséget kapott az U19-eseknél is. Összesen 3 év alatt 42 mérkőzésen jutott szerephez az olasz klub fiataljainál.

3 alkalommal a Serie A-ban is leülhetett a kispadra a Sampdoria színeiben: a Napoli, a Torino és a Verona ellen.

A fiatal kapustehetség 1 évre jön kölcsönbe Olaszországból.

„Nagyon örülök, hogy újra itthon védhetek. Ki kellett mennem 3 évre, hogy eljuthassak arra a szintre, ahol most tartok. A fejlődésem szempontjából nagyon jó volt, hogy kint voltam. Most be kell lépnem a felnőtt labdarúgásba, és szerintem itt Siófokon megtalálom a helyem, ez egy nagyon jó ugródeszka. Mentális okokból, pszichológiai szempontból sokkal jobb itthon beleszokni a profi fociba, mint külföldön. Szakmai szempontból azt kaptam a Sampdoriánál, sőt még többet is, mint amit vártam! Fizikailag sikerült maximálisan összeszednem magam! Beszélek nyelveket, megtanultam olaszul, sok külföldi barátom lett, megérte kimennem szakmai és minden szempontból!

Nagyon jól érzem magam Siófokon, nagyon jófejek velem a csapattársaim, mindenki segítőkész. Nyilván ez teljesítményfüggő is, és természetesen ezen vagyok, hogy minél jobban teljesítsek. Nagyon tetszik minden!”

Sok sikert és kevés kapott gólt kívánunk Hutinak a BFC Siófoknál!

2019.07.26. 11:57

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu