BFC Balogh Benitó továbbra is a BFC Siófok játékosa marad!

Csapatunkkal kapcsolatos jó hír, hogy saját nevelésű játékosunk Balogh Bence Benitó meghosszabbította szerződését klubunknál!

„Nagyon örülök a hosszabbításnak! Szeretnék egy újabb jó évet eltölteni Siófokon, viszonylag nyugodtabbat, amikor nem kell izgulni a bennmaradás miatt, hanem egy sokkal kiegyensúlyozottabb szezont tudunk menni jobb célokért küzdve. Úgy gondolom, hogy a csapat adott, ezért remélem el is tudjuk érni ezt a célt!”

Mit vársz magadtól?

„Szeretnék az előzőhöz bajnoki évhez hasonló jó teljesítményt nyújtani, gólokat rúgni, gólpasszokat adni. Konkrét számokat még nem tűztem ki magam elé, de legyen olyan mint a tavalyi szezonom, vagy ha lehet, még jobb!”

Melyik gólod emelnéd ki a 2020/2021-es bajnokságból, ami kedves számodra?

„A kazincbarcikai gólom nagyon jó emlék, nagyon fontos volt, jó visszagondolni rá. Bíró Gábornak megígértem, hogy a szülinapja alkalmából megnyerjük a meccset. Örülök, hogy sikerült hozzájárulnom. A bajnokság vége felé kellett a Nyíregyháza elleni és ez a siker is ahhoz, hogy átlendüljünk a negatív szérián. Onnantól mindenki elhitte, hogy sokkal jobbak vagyunk attól, mint amit a helyezésünk mutat. Visszajöttünk, és talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a hátralévő mérkőzéseken jobbak voltunk, mint az ellenfeleink.”

Hogy bírjátok a felkészülést?

„Az első 2-3 hét mindig nagyon nehéz. Napról napra jobb az erőnlétünk, bár ezt a meleget nem egyszerű megszokni. Nem tudunk mit tenni ellene, igyekszünk jól dolgozni!”

Mit gondolsz az előttünk álló szezonról?

„Kíváncsian várom a bajnokságot. Nem tudnám így hirtelen megmondani, hogy kik jutnak fel és kik esnek ki, ha ki kellene valamelyik csapatokat emelnem, mint esélyesek. Kell pár forduló, mire kiderül, hogy milyenek az erőviszonyok. Tavaly is kiszámíthatatlan volt a bajnokság alakulása, talán most még inkább az lesz. A legfontosabb, hogy mi jól teljesítsünk, és a szurkolók boldogok legyenek!”

Sok sikert és gólt kívánunk Benitónak sárga-kék színekben!      

2021.07.01. 12:13

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu