BFC Bemutatjuk új játékosainkat – Nagy-Kolozsvári Dániel az Eger SE-től érkezett!

Nagy-Kolozsvári Dániel személyében új játékost köszönthetünk klubunknál. A középpályán bevethető 2004-es születésű Dani korosztályos válogatott kerettag, és az U18-as csapat svédországi edzőtáborában talpsérülést szenvedett, ami miatt a bemutatkozása a BFC Siófoknál még nem történhetett meg. Dani teljes erőbedobással készül és keményen edz, hogy minél előbb pályára léphessen.

„Jól érzem magam a BFC Siófoknál! Az elejétől kezdve érezhető volt, hogy a csapatnál jó a hangulat, és mindenki éhes a sikerre! Családias közegbe kerültem, aminek nagyon örülök! Szeretnék minél több játékpercet kiharcolni, minél több lehetőséghez jutni és élni azokkal! A célom a tapasztalatszerzés és a fejlődés, amihez minden adott nálunk”! – nyilatkozta Dani honlapunknak.

Mit vársz az NB II idei szezonjától, illetve a csapattól?

„Sokan tudják, hogy az NB II-ben bárki megverhet bárkit. Az idei bajnokság során is lehetnek meglepetések. Az biztos, hogy mindenegyes pont megszerzése fontos lesz a végkimenetelben. A tavalyi szezon jól sikerült, hiszen az 5.helyet érték el a srácok. Mindenki úgy fut neki a bajnokságnak és minden mérkőzésnek, hogy azt meg szeretnénk nyerni. Szeretnénk hasonló eredményt produkálni, mint tavaly, vagy akár még jobbat. Fiatalodott a csapat az előző szezonhoz képest, de én bizakodó vagyok. A bajnokságból eddig egy forduló ment le, ezért messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni, de biztos vagyok benne, hogy a csapat mindent megtesz a jó szereplés érdekében idén is! A DVTK elleni győzelem lendületet adhat, és örülünk, hogy sikerült a szurkolóinknak örömet szerezni!”

Egy-két érdekesség még Daniról:

Kedvenc film: A visszatérő

Kedvenc zene: Time of Our Lives

Kedvenc étel: tökfőzelék

Kedvenc csapat: Liverpool

Kedvenc játékos vagy példakép: Thiago Alcantara és Gera Zoltán

Sok sikert kívánunk Daninak sárga-kék színekben!    

2022.08.04. 09:10

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu