BFC Bemutatjuk új játékosainkat – Nyitrai Bence a Budapest Honvédtől érkezett!

Csapatunkkal kapcsolatos jó hír, hogy folytatódik a kooperáció a Budapest Honvéddal, melynek értelmében 5 fiatal tehetség is rendelkezik majd versenyengedéllyel a fővárosi piros-feketék mellett klubunknál is. Tavaly így jutott több alkalommal szerephez Siófokon a 2 korosztályos válogatott, Kerezsi Zalán és  Benczenleitner Barna. Nem ismeretlen klubunk közege Nyitrai Bence számára sem, aki szintén itt edzett a kooperáció keretén belül, idén azonban már kölcsönben fog szerepelni csapatunkban.

„Nagyon jól érzem magam Siófokon. Rendkívül könnyen be tudtam illeszkedni a csapatba, ami annak volt köszönhető, hogy nagyon befogadó és rendes társak fogadtak. Sokat segített az is, hogy már ismertem a csapattársaim többségét és a környezetet, ami körül vesz minket, hiszen az előző félévben sokat tudtam itt edzeni a kooperációs szerződés miatt. Az elsődleges célom, hogy a szakmai stábnak bebizonyítsam, lehet rám számítani, ezáltal a lehető legtöbb játékpercet szeretném a pályán tölteni, és a játékommal segíteni a csapatot a célok elérésében.” – nyilatkozta honlapunknak Bence, aki majd a középpályán kaphat fontos szerepet.

Milyen bajnoki küzdelemre számítassz?

„Nagyon nehéz előre jóslatokba bocsátkozni, hiszen sok hasonló képességű csapat van a másodosztályban. A tavalyi szezon rendkívül jó támpont lehet az egész csapat számára, és kivétel nélkül mindenki azon lesz, hogy hasonlóan sikeres évet tudjunk zárni, ami egy kiegyensúlyozott teljesítménnyel sikerülhet! Biztos vagyok benne, hogy mindenki a lehető legtöbbet meg fogja tenni ehhez a pályán!”

Egy-kék érdekesség még Bencéről:

Kedvenc film: Életrevalók

Kedvenc zene: Sangiovanni - Malibu

Kedvenc étel: brassói

Kedvenc csapat: Manchester Utd.

Kedvenc játékos vagy példakép: Iniesta és Gazdag Dániel

 

Sok sikert kívánunk Nyiti sárga-kék színekben!

2022.07.20. 22:01

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu