BFC Cipf Dominik kölcsönben folytatja Siófokon!

A Budapest Honvéddal nyáron kötött kooperációs szerződés értelmében több fiatal kispesti játékos pályára lépett már a BFC Siófok színeiben a Merkantil Bank NB II-es bajnokságban.

A Honvéd NB I-es keretéből a legtöbbet Cipf Dominik edzett a csapattal.  „Cipfi” 4 alkalommal a kezdőben lépett pályára csapatunkban, 1-szer csereként, és 2 találat van a neve mellett: gólt szerzett a Kaposvár ellen, és az ő bombagólja döntötte el a Budaörs ellen 2:1-re megnyert mérkőzésünket.

A 2001-es születésű játékos mostantól nem a kooperáció keretében fog szerepelni nálunk, hanem folyamatosan a csapattal lesz, mivel június 30-ig kölcsönadta a Budapest Honvéd!

„Remekül érzem magam itt Siófokon, és egyre jobban kezdem megismerni a várost is. Egy nagyon jó, családias, befogadó közösségbe csöppentem bele! A csapatban rejlő potenciált véleményem szerint sikerült megmutatnunk a DVSC elleni meccsen, habár a szerencse nem pártolt mellénk. Bízunk egy jó folytatásban és folytatjuk a kemény munkát, hogy már sikerrel vegyük a soron következő DEAC elleni mérkőzésünket. Úgy érzem a hangulattal sosem volt probléma, nincsenek széthúzások, együtt sírunk és nevetünk. Minél hamarabb a legjobb formába lendülni és tudásom legjavával segíteni a csapatot – ez a célom! Csakis a győzelem az elfogadható vasárnap!” – nyilatkozta honlapunknak a játékos.

Sok sikert kívánunk Cipfi sárga-kék színekben!

2021.02.04. 20:59

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu