BFC Csilus Tamás is Siófokon folytatja!

Csapatunk kerete újabb játékossal bővült: az 1995-ös születésű középpályás, Csilus Tamás is csatlakozott a BFC Siófokhoz!

Tamás ferencvárosi nevelés, játszott Pápán, Kisvárdán, Soroksáron és legutóbb Nyíregyházán. A piros-kékeknél az előző szezonban 22 alkalommal volt kezdő bajnokin, 5 alkalommal csereként lépett pályára és 4 gólt jegyzett a neve mellett.

„Nagyon pozitívak az első benyomások, amik értek érkezésem óta. Tetszik, hogy komoly munka folyik, és jó az elképzelés, amit szeretnénk megvalósítani. A srácok és a klubnál dolgozók is nagy szeretettel fogadtak, ami külön öröm számomra, szóval mindent egybevéve nagyon pozitív minden!” – nyilatkozta Tamás honlapunknak.

Szombaton már pályára léptél a szlovén NK Nafta Lendava ellen. Hogy érezted magad a pályán, milyen volt belülről a találkozó?

„Első mérkőzésnek és felkészülési találkozónak szerintem tökéletes volt. Sok szép támadást tudtunk vezetni mindkét oldalon, jó néhány helyzetet kialakítottunk, ami megint dicséretes, és annak ellenére, hogy jóformán először játszottunk ilyen összetételben, az ellenfelünknek talán egy komolyabb lehetősége volt. A bajnokság kezdetéig még sokat fogunk edzeni és próbálunk a tőlünk telhető legjobb módon felkészülni a rajtra, mind fizikálisan, mind mentálisan, mind taktikailag. Már alig várom a nyitófordulót, szerintem szuper mérkőzésünk lesz!”

Milyen szezonra számítassz?

„Egy hosszú és kemény szezont várok, mint általában amilyen szokott lenni ez a bajnokság. Szerintem minden adott ahhoz, hogy a BFC Siófok a tabella első feléhez tartozzon, ez lebeg mindenki szeme előtt, és szeretnénk jó helyen végezni. A magam részéről szeretném, ha meghatározó tagja lennék a csapatnak, és szép eredményekhez segíteném a klubot!”

Sok sikert kívánunk Tamásnak sárga-kék színekben!

2018.07.24. 15:50

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu