BFC Döntetlent játszottunk a Balassagyarmat ellen

Csapatunk lejátszotta a nyári felkészülés első mérkőzését a Siófoki Bányász SE Edzőcentrumában, ellenfelünk az NB III Keleti csoportjában szereplő, Nagy Tibor által vezényelt Balassagyarmat volt.

Gál István vezetőedzőnk a kezdőbe jelölte Tömösvári Bálintot, aki a Budapest Honvédtól igazol Siófokra, illetve Körmendi Kevint - ő a Puskás Akadémiától vesz részt próbajátékon klubunknál.

A második félidőben pályára lépett Lapos Máté, aki Bicskén szerepelt kölcsönben az előző szezon során, de a 2020/2021-es bajnokságra már újra csapatunkkal készül. Rajta kívül 6 fiatal próbázó kapott még szerepet: Medgyesi Márk (Vasas Kubala Akadémia), Fazekas Lóránt, Hajnal Gergely, Juhász Zsombor, Kovács Dominik  (mind Budapest Honvéd MFA) és a korábbi siófoki nevelés, Szalai Péter (MOL Fehérvár FC II).

A vendégek előtt adódott az első nagy gólszerzési lehetőség: Katona egy az egyben vihette kapura a labdát, Hutvágner azonban hárítani tudta a ziccert. Bár többet birtokoltuk a labdát, az első játékrészben Mátyás góljával megszerezte a vezetést a Balassagyarmat. A hajrában nem sok hiányzott az egyenlítéshez: előbb Horváth P. emelt egy remek labdát Tömösvári elé, de lövése fölément. Röviddel később ismét Tömösvári lépett ki a védők között, és ezúttal már a hálóba talált, azonban les címén érvénytelenítette a játékvezető a gólt.

A szünetben Gál István vezetőedzőnk sort cserélt, egyedül Körmendi maradt a pályán. A fiatal csapat jól küzdött: Juhász szerelését követően György remek ütemben ugratta ki a 16-os baloldalán Hajnalt, de kimaradt a lehetőség. Az egyenlítés végül sikerült: Juhász ügyesen emelt jobbról a kapu elé, és a hosszún érkező Hajnal a hálóba fejelt.

Végeredmény:

BFC Siófok – Balassagyarmat 1:1 (0:1)

BFC Siófok 1.félidő: Hutvágner, Kiss B., Jagodics, Izing, Körmendi, Tajthy, Horváth A., Balogh B., Tömösvári, Horváth P., Elek. BFC Siófok 2.félidő: Kovács D., Juhász, Lapos, Fazekas, Körmendi (Szalai), Kovács Do., Nikházi, Medgyesi, György, Hajnal, Németh J. Vezetőedző: Gál István

Balassagyarmat: Balogh P., Molnár M., Szabó N., Benkő-Bíró, Fejes, Király Á., Király O., Pallagi, Mátyás, Nagy T., Katona. Cserék: Megyeri, Lami, Kovács K., Hamar, Szita, Balázs, Balga, Kócsa, Csillik. Vezetőedző: Nagy Tibor

Gólszerzők: Hajnal, ill. Mátyás 

Csapatunk legközelebb július 4-én, szombaton, 10:00-kor lép pályára a HR-RENT Kozármisleny ellen, a helyszín ezúttal is a Siófoki Bányász SE Edzőcentruma lesz.

 

2020.07.01. 23:18

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu