BFC Fiatal védő érkezett Siófokra, a Besiktas ellen gólt szerzett!

Csibra Dániel személyében új játékost köszönthetünk csapatunknál! Akik követték a korábbi edzőmeccseinket, azok számára már nem lehet ismeretlen Dani neve, hiszen több alkalommal teszteltük és a téli törökországi edzőtáborba is velünk tartott. A Vasas Kubala Akadémiától érkezett 1999-es születésű védővel 3 éves szerződést kötött klubunk.

„Nagyon örülök, hogy a BFC Siófokhoz kerültem. Már féléve járok ide edzésekre és edzőmeccsekre. Nagyon megtetszett a környezet és a társaság, mindenki segítőkész és barátságos, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy ennél a klubnál folytathatom a pályafutásom. Sokkal gyorsabbak a játékosok gondolkodásban és erőnlétben, mint az utánpótlásban, ezért mindenképpen azon vagyok, hogy ezt a ritmust felvegyem.” – nyilatkozta Dani honlapunknak.

A török internetes portálokon is feltűnt a neved a napokban, hiszen védő létedre gólt szereztél a szombati, Besiktas elleni találkozón. Hogy élted meg ezt a szépségdíjas találatot és a mérkőzést?

„Csereként léptem pályára a 60.percben, és nagyon örültem, hogy egy ilyen nagy klub ellen lehetőséget kaphatok! Nagy megtiszteltetés és nagy boldogság volt ilyen világsztárok ellen játszani! A 82.percben volt jobbról egy oldalszabadrúgás, mindenki felett átszállt a labda, és kapásból sikerült kilőnöm a hosszú sarkot. Nagyon örültem, ahogy természetesen a végeredménynek is, mert ez egy hatalmas siker egy ilyen sztárcsapat ellen!”

Milyen szezonra számítassz?

„Nagyon remélem, hogy a tavalyihoz képest sokkal biztosabb év lesz jó játék mellett!  Egyénileg szeretnék minél többet fejlődni, minél többet tanulni az idősebb játékosoktól, és majd idővel minél több játéklehetőséget kapni! Az elsődleges cél most a fejlődés, a tanulás, a legfontosabb pedig, hogy a csapat minél jobban teljesítsen!”

Sok sikert kívánunk Daninak a sárga-kék színekben!

 

2018.07.10. 16:03

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu