BFC Hegedűs Márk Siófokon folytatja pályafutását!

Hegedűs Márk személyében tapasztalt, új játékost köszönthetünk klubunknál: Márk a támadószekciót fogja erősíteni, és a PMFC együttesétől érkezett a BFC Siófokhoz!

Az 1998-as születésű játékos a Pécs színeiben 3 és félévet húzott le. Az előző bajnokságban 6 gólt szerzett a Merkantil Bank Liga NB II-ben. 

„Pozitív érzésekkel érkeztem ide, hiszen egy jó közösség van Siófokon. Sok játékost ismertem már korábbról, akiktől sok segítséget kaptam. Nagyszerű srácok alkotják a keretet, jó érzés idetartozni! Köszönöm ezúton Tulajdonos Úrnak és a vezetőségnek a felém mutatott bizalmukat!” – mondta a játékos honlapunknak.

Mit vársz magadtól a tavaszi szezonra?

„Remélem jó játékkal, gólokkal,  gólpasszokkal tudom segíteni a csapatot, de a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb győzelmet arassuk, és ezáltal megörvendeztethessük a szurkolókat!”

Milyen mérkőzésre számítassz Szombathelyen?

„Kiélezett összecsapásra számítok, a Haladás egy masszív, jó csapat. Nem egyszerű ott nyerni, de mindenképpen azért megyünk, az a célunk! Szervezettséggel és megfelelő hozzáállással szerintem el tudjuk hozni a 3 pontot!”

Mit üzensz a szurkolóknak?

„A Siófok egy nagy múltú klub, ezért megtiszteltetés a mezt magamra ölteni! A csapattal mindent meg fogunk tenni azért, hogy jó és eredményes legyen a szezon hátralévő része! Remélem minél többen kilátogatnak majd a mérkőzéseinkre, mert annál jobb érzés nincs egy futballista életében! A szurkolást pedig szeretnénk győzelmekkel meghálálni!”

Sok sikert és gólt kívánunk Hege sárga-kék színekben!  

2023.02.18. 10:45

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu