BFC HIVATALOS KÖZLEMÉNY – MIHALECZ ISTVÁN TÁVOZIK A SPORTIGAZGATÓI POZÍCIÓBÓL

Távozik klubunktól Mihalecz István sportigazgató, aki több mint 7 évet dolgozott összesen a BFC Siófoknál: István Győrben fog hasonló szerepkörben tevékenykedni.

„Az elmúlt hetekben folytatott hosszas megbeszélések után elfogadtam az ETO FC Győr Sportigazgatói felkérését. Köszönöm Nemes Ferenc tulajdonos Úrnak, hogy élő szerződésem ellenére elengedett.  Kettő részletben 7,5 évet töltöttem el a klubnál, második sportigazgatói időszakom 4,5 évig tartott, időszakos edzői feladatokkal fűszerezve. 2020-ig volt egy folyamatos fejlődés, 5.helyen állt a csapat a tabellán amikor a koronavírus miatt félbeszakadt a bajnokság, majd ott álltunk 2020 nyarán 2-3 szerződtetett játékossal, innen koncepciót váltva több fiatal játékosnak teret adva állt fel a klub és végzett 5.helyen ebben az évben a bajnokságban. Nemes Ferenc és György Tamás nem kevés energiát és anyagi forrásokat áldozott az utóbbi években a csapatra, az, hogy ebben az osztályban szerepel a klub, és ilyen előkelő helyen végzett a csapat, ebben az ő érdemük elsődleges. Fontos láncszem a klubban, akik már kisebb-nagyobb megszakításokkal évtizedet eltöltöttek itt, Bíró Gabi, Biró Imi, Borza Attila, Illés Janos, de mondhatnám Horváth Marci és Mirákovics Olga nevét is, akik miatt kialakult ez a  hamisíthatatlan családias hangulat az egyesületben. A  játékosokkal sok érzelmi liftezést értünk meg az elmúlt években, de természetesen csak a jóra emlékszem. Sok sikert a csapatnak! Hajrá Siófok!” – írta búcsúzó soraiban volt sportigazgatónk.

Sok sikert és minden jót kívánunk Istvánnak mind a magánéletében, mind a sportvezetői karrierje során, és köszönetet mondunk a klubnál végzett munkájáért!

 

 

2022.05.31. 14:03

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu