BFC Horváth Milán marad Siófokon!

Az előző évi kooperációs szerződésnek és jó kapcsolatnak köszönhetően több játékos érkezett a BFC Siófokhoz a Budapest Honvéd együtteséből, köztük volt a korosztályos válogatott Horváth Milán is, aki kölcsönben játszott klubunknál. A 2002-es védő újabb egy évet tölt majd el sárga-kék színekben.

Milu így értékelte a tavalyi szezont:

„Az első mérkőzés kivételével sorozatban a kezdőben kaptam helyet, aminek nagyon örültem. Az edzőváltás után azt éreztem, hogy Waltner Robi bá sokat tudott nekem segíteni, nála is folyamatosan tudtam játszani. Jött egy mélypont, nem úgy mentek a mérkőzések, ahogy azt elképzeltem, nem sikerült jól az az időszak sajnos. Az újabb edzőváltás után Mihalecz István úgy bízott bennem, mint amikor idehozott Siófokra, és ez visszaadta az önbizalmam. Nagy segítség volt ez nekem a felnőtt futballba való beilleszkedésemben. A csapat szezonját is egy hullámvasútként tudnám értékelni. Szerintem sokkal több volt bennünk, mint amit ki tudtunk hozni magunkból. A tavasszal belekerültünk egy nagyon hosszú rossz sorozatba, nehezen tudtunk kijönni belőle, de szerencsére a végére sikerült, és az utolsó meccseken már úgy teljesítettünk, ami az elvárt volt tőlünk.”

Mit vársz a 2021/2022-es NB II-es bajnokságtól?   

„Nagyon jó lenne, ha végig tudnám játszani a szezont, de minimum annyit, amennyit tavaly. Természetesen szeretném minél jobb játékkal segíteni a csapatot, és remélem kiegyensúlyozottabb lesz az évünk, amivel a szurkolóknak is örömet szerezhetünk! Jelenleg napi egy edzések vannak, de azok hosszúak és nagyon meleg van, emiatt a kezdet kicsit nehezebb. Remélem gyorsan belejövünk a munkába!”

Hogy ne csak a Siófokról essen szó, ma aktuális egy tipp tőled: mit vársz a Németország-Magyarország EB mérkőzéstől?

„Nagyon bízom benne, hogy tudunk nyerni 1:0-ra, de ehhez tényleg az kell, amit a válogatottban is többen nyilatkoztak. Tökéletesen kell játszani nagy koncentrációval és akarással, a németekről pedig ugyanez ne legyen elmondható. Nem tudom milyen kezdővel állnak fel, taktikailag mit akarnak, de biztos vagyok benne, hogy ők is nyerni szeretnének. Megvan bennük az a mentalitás, hogy mindig úgy mennek ki a pályára, hogy győzni akarnak. Részünkről is ez kell, és attól függetlenül, hogy a németek a favoritok, ahogy a franciák ellen, itt is lesz ugyanannyi esélyünk a meglepetésre! Hajrá Magyarország!”

Sok sikert Milu Siófokon!

2021.06.23. 12:58

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu