BFC Hosszabbított 6 gólos játékosunk!

Egy évet hosszabbított klubunkkal Kiss Balázs, így az 1999-es születésű játékos 2022.06.30-ig a BFC Siófok kötelékében marad!

Balázs 2017-ben igazolt hozzánk a Vasas Kubala Akadémiától. Az idei szezonban 18 bajnoki mérkőzésen volt kezdő, egy alkalommal csereként lépett pályára. A fiatal, több poszton bevethető tehetség évről évre jobb teljesítményt nyújtott, és ma már alapembernek számít. 6 találatnál jár a bajnokságban: gólt szerzett a DVSC, a Szolnok, a Gyirmót, a Szeged, az Ajka és Csákvár ellen is! 

Remek teljesítménye Gera Zoltán figyelmét is felkeltette, mert meghívót kapott az U21-es válogatott összetartására is, ahol az Oroszország elleni 2:0-ra megnyert barátságos mérkőzésen csereként be is állt.

„Nagyon boldog voltam, hogy az elmúlt hetekben megkeresett Mihalecz István sportigazgató azzal, hogy az idén nyáron lejáró szerződésem szeretné a klub meghosszabbítani velem. Nagyon meg vannak elégedve az utóbbi időszakban nyújtott munkámmal és teljesítményemmel. Nagyon örülök, hogy a klubvezetés és a szakmai stáb is bízik bennem és a jövőben is számítanak rám. Szeretném meghálálni ezt a bizalmat még több góllal, valamint jó játékkal segíteni a csapat eredményes szereplését!” – nyilatkozta a játékos honlapunknak.

Sok sikert és további gólokat kívánunk Bazsi sárga-kék színekben!

2021.01.14. 16:29

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu