BFC Így látja a Dorog volt játékosa – villáminterjú Medgyes Zoltánnal

Medgyes Zoltán nyáron igazolt Siófokra kölcsönbe a Swietelsky Haladástól, de korábban játszott vasárnapi ellenfelünk, a Dorogi FC színeiben is. Vele beszélgettünk röviden a mai edzés előtt.

Hogy telt a válogatott szünet a csapatnál?

„Úgy gondolom, hogy az elmúlt két hét alatt raktunk bele munkát rendesen, és a csapat mind fizikailag, mind taktikailag jobb állapotban van. Szerdán volt Rádpusztán egy csapatösszetartó program, ami jól sikerült. Egy közös ebéd után beszélgettünk a vezetőséggel, és a csapaton belül is próbáltuk az összhangot helyrehozni, mert eddig nem volt talán olyan jó, de most érezhetően jobb lett. A beszélgetés után volt lovasbemutató, és körbevezettek minket a borospincében. Mindenki élvezte a programot, és jobb a hangulat, úgyhogy reméljük, ez nem csak a pályán kívül, hanem most már a pályán is látszódni fog!” – nyilatkozta „Megyó” honlapunknak.

Milyen emlékeid vannak Dorogról?

„Egy évet töltöttem ott, nagyon jól éreztem magam, nagyon jó csapat jött össze akkor, jó emlékekkel térek vissza, viszont most már a BFC Siófokot képviselem, és remélem, hogy meglesz a győzelem!”

Milyen mérkőzésre számítassz?

„Nagyon nehéz meccsünk lesz, mert úgy gondolom, bárki megy Dorogra, sohasem könnyű ott játszani! Ettől függetlenül én bízom benne, hogy megszerezzük a 3 pontot!”

2018.10.20. 10:25

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu