BFC Így látja a nagy visszatérő - villáminterjú Horváth Attilával

Csapatunk szombaton a Magyar Kupa 6.fordulójában a Szeged-Grosics Akadémia vendégeként lép pályára. Középpályásunk Horváth Attila épp a gyulai-szegedi alakulattól tért haza Siófokra a nyári átigazolási időszakban, így ha valaki, ő jól ismerheti ellenfelünket. Attila a Merkantil Bank NB II hétvégi fordulójában már a kezdőben kapott helyet, és meghálálta a bizalmat. 

Végigjátszottad a Nyíregyháza elleni győztes mérkőzést vasárnap, és nagyon sokat dolgoztál. Hogy láttad belülről a találkozót?

Belülről úgy éreztem, hogy egy jó iramú, sok párharccal dúsított mérkőzésen időszakonként talán látványos és élvezhető játékot produkáltunk. Remélem a lelátóról a szurkolóink is hasonképpen élték meg! Természetesen nem lehetünk maximálisan soha elégedettek, ez igaz mind a csapat teljesítményére, mind a sajátomra, még akkor sem, ha sikeres hétvégén vagyunk túl!

Szombati ellenfelünktől, a Szeged-Grosics Akadémiától igazoltál haza a nyáron. Klasszikus nagy kupacsata várható?  

Nehéz mérkőzésre számítok, mivel a Szeged-Grosics Akadémia a kerete alapján NB II-es csapat, amit jól mutat, hogy vezetik a Közép csoportban a tabellát. A tavalyi keretük nagyjából együtt maradt, még erősítettek is, tehát egy összeszokott, jó erőkből álló, masszív csapat ellen fogunk játszani. Ettől függetlenül tőlünk nyilván csak a továbbjutás fogadható el!

Sikerülni fog és ott lesz a BFC Siófok a Magyar Kupa 7.fordulójában?

Igen, és máshogy nem is állhatunk hozzá! Fontos lenne még egy pozitív töltés a megyei rangadónk előtt, amiről mindenki nagyon jól tudja, hogy milyen fontossággal bír a klub és a szurkolóink számára! Remélem sokan elkísérnek minket majd Kaposvárra szerdán, és a bajnokságban is újabb győzelmet ünnepelhetünk EGYÜTT! 

2018.09.20. 21:25

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu