BFC Így látja a Vasas elleni gólszerzőnk – villáminterjú Bolla Bendegúzzal

Bolla Bendegúz a MOL Vidi FC-től érkezett a nyári felkészülés végén klubunkhoz kölcsönbe. Az 1999-es születésű fiatal tehetség több poszton is bevethető, és a Vasas ellen megszerezte élete első NB II-es gólját. Vele beszélgettünk a mai edzés előtt, hogy élte meg a találatot és mit vár a hétvégi találkozótól.

„Egy oldalszabadrúgásból történt, amit a Gál Matyi megcsúsztatott, és a hosszún érkezve kapásból ellőttem! Nagyon jó érzés volt megmondom őszintén, mert az egyenlítő gól volt, de elsősorban azért, mert az első NB II-es gólom volt. Jó szemmel tekintek vissza rá, mindenképpen ez egy fontos lépcsőfok lehet a karrierem során. Nyilván a családom is nagyon örült neki, de jobb lett volna ezt a végén egy győzelemmel lezárni.”

Mit vársz a Budafok elleni mérkőzéstől?

„Mindenképpen szeretnénk itthon tartani a 3 pontot! A csapat eddig a héten kiválóan készült, jók voltak az edzések, úgyhogy a célunk egyértelműen a mérkőzés megnyerése! Egy-két dolgot hallottam a felkészülési meccs kapcsán, ami Bükön volt, de igazából az sokat nem számít, nem mérvadó. Inkább az a fontos, hogy megpróbáljunk jól felkészülni, nem foglalkozni az ellenféllel, mi hozzuk ki a legtöbbet a meccsből, és maximumot nyújtson mindenki! Ha sikerül, akkor biztos vagyok benne, hogy meg fogjuk szerezni az első győzelmet!”

 

2018.08.17. 18:36

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu