BFC Ikszeltünk a Balmazújváros ellen Dabason - röviden a mérkőzésről

Csapatunk Dabason lépett pályára a 4.felkészülési mérkőzésen szerdán, ellenfelünk a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő volt.

Varga Attila vezetőedzőnk több próbázót is tesztelt: Forgács Péter, Fejős Áron  és  Soós Dávid igyekezett meggyőzni a szakmai stábot, akik továbbra is számolnak Tóth Martinnal. Hosszú idő után újra siófoki színekben láthattuk visszatérő játékosunkat, Horváth Attilát!

Horváth Ferenc együttese az NB I-ből való szerencsétlen módon történt kiesés után nyáron alapos átalakuláson megy át, hiszen sok külföldi játékos volt a keretben, és pótolni kell őket. Immáron balmazi színekben kezdett Farkas Norbert, aki az előző szezonban még a BFC Siófok kötelékébe tartozott.

A 3.percben Nemes indította el remek hosszú ívelésével Nagy D.-t, aki betört a 16-oson belülre, védővel a nyakán lőni tudott még, de azt Szécsi védte.

Az 5.percben 11-eshez jutottunk, miután Forgácsot lökte fel Szalai: Elek állt oda és a hálóba lőtt (1:0).

A 20.percben volt az első komolyabb balmazi veszély, melyből aztán újabb büntető következhetett: egy szöglet után kifejelt labdát Domokos bombázott kapura a lábak között, Molnár nem sokat láthatott belőle, de lábbal védeni tudott. A kipattanóra Papucsek reagált a leggyorsabban, azonban Fehér lépett oda, a balmaziak védője a földre került, a játékvezető pedig szabálytalannak ítélte a szituációt. A büntetőt Erdei végezte el, de Molnár kivédte!

A 29.percben Nemes baloldali szabadrúgás jól szállt középre, de centikkel mindenki lemaradt a labdáról – a helyzetben több volt.

Röviddel később Elek középre tartó lövését fogta Szécsi.

A 44.percben egyenlített a Balmazújváros: egy jobb oldali beadásba rosszul csúsztatott bele az egyik védőnk, Kamarás aki leshelyzetben volt, megelőzte Molnárt, és a hálónkba fejelt (1:1).

A szünetben Molnárt Benke váltotta a kapunkban.

A 49.percben Elek birkózott meg a labdáért a 16-os bal sarkánál, középre passzolt, az érkező Tóth M. lövése azonban fölésuhant.

A másik oldalon Harsányi lépett ki jó labdával a baloldalon, balos lövését azonban Benke bravúrral hárította.

A második játékrész már a cserékről és mezőnyküzdelemről szólt, igazán nagy veszélyben nem forogtak a kapuk.

BFC Siófok - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1:1 (1:1)

BFC Siófok: Molnár, Kiss B., Fehér, Lorentz, Nemes, Nagy D., Gál, Tóth M., Medgyes, Forgács, Elek. Csereként pályára lépett: Benke, Horváth A., Csibra, Soós, Fejős, Török, György, Balogh B. Vezetőedző: Varga Attila

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi, Szalai, Jagodics, Papucsek, Farkas, Ternován, Peszmeg, Domokos, Erdei, Berki, Kamarás. Cserék: Verpecz, Bora, Szabó B., Bódis, Balázs, Bíró, Harsányi. Vezetőedző: Horváth Ferenc

Gólszerzők: Elek, ill. Kamarás

2018.07.12. 10:53

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu