BFC Jánvári Gábor Siófokon folytatja pályafutását!

Csapatunk kerete újabb NB I-es, tapasztalt játékossal bővült: Jánvári Gábor Kisvárdáról igazolt a BFC Siófokhoz, aki majd a védelmet és a baloldalt fogja erősíteni.

Gábor Kisvárdán kezdte pályafutását, játszott a Tiszakanyár SE-ben, majd labdarúgó karrierje felfelé ívelt: stabil kezdő volt a Kaposvári Rákócziban, szerepelt Nyíregyházán és a Haladásban. 75 alkalommal volt kezdő az OTP Bank Liga NB I-ben, míg 12 alkalommal csereként lépett pályára.

„A csapat nagyon szimpatikus, mert úgy érzem, hogy családias a hangulat, és mindenki kedves velem, segítőkész. Nagyon rövid idő telt el, de igyekszem magam minél gyorsabban elfogadtatni a csapattársaimmal. Vannak ismerősök is, akikkel együtt játszottam Szombathelyen, a Medgyes Zoltán és a Tóth Martin, velük azóta is abszolút jó viszonyban vagyunk.” - nyilatkozta Gabi honlapunknak.

Milyen szezonra számítassz?

„Első körben szeretném magam beverekedni a kezdőcsapatba, hogy minél több meccset játszhassak, és remélem segíteni tudok majd. Szeretném, hogy a Siófok minél jobb helyezést érjen el a bajnokság végén, és erre úgy gondolom meg is van a reális esély a játékoskeret alapján. Bízom benne, hogy vasárnap az első hazai mérkőzésen sikerül megszerezni a Csákvár ellen a 3 pontot! Ez a célunk, és mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében!”

Sok sikert és győzelmet kívánunk Gabinak sárga-kék színekben!

2019.02.13. 13:49

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu