BFC Jó mérkőzésen játszottunk döntetlent a Kisvárda ellen

Csapatunk a Merkantil Bank NB II 14.fordulójában a feljutásra hajtó Kisvárda Master Good együttesét fogadta hazai pályán. 

Goran Kopunovic vezetőedzőnk nem számíthatott sérülés miatt Berde Istvánra, és sárga lapok miatt ki kellett hagynia a találkozót Farkas Norbertnek is.

Az első lehetőség a vendégek előtt adódott, amikor Lucas passzát Oláh sarkalta tovább Rajczihoz, ő lekészítette, Oláh lövésébe azonban jó ütemben lépett bele Mogyorósi. 

Röviddel később kisebb kavarodás alakult ki a kapunk előtt: egy jobb oldali nagy bedobást követően az 5-ösön belül pattogott a labda, Szilágyi nem tudta kirúgni a labdát, ami Lucas elé került, de bal lábas erőtlen lövését Petneházi kivágta. 

A másik oldalon egy balról érkező ívelésre Elek érkezett a hosszún, de estében lőtt, így nem találta el jól, Ivancsics pedig védeni tudott. 

Nem sokon múlott a Kisvárda vezető gólja: egy jobb oldali szögletet követően Oláh maradt üresen, egyből lőtt, de a labda mellétekeredett. 

Nagy gólszerési lehetőség előttünk is adódott! Gréczi remek passzal ugratta ki Eleket a 16-os baloldalán, jobb külsővel megpróbálta elgurítani Ivancsics mellett, de a játékszer felpörgött róla, Kozma érkezett rá jó ütemben, elpöckölte, de a labda centikkel elgurult a kapufa mellett. 

Röviddel később Gréczit szerelték úgy a visszazáró védők, hogy a labda Kozma elé került, lövését azonban Ivancsics oldalra tolta, és végül bedobásra mentettek a vendégek. 

Még jött egy villanás Kozmától: Gréczi szöglete jól szállt középre, Kozma fejese pedig a felsőlécen csattant, majd Gosztonyi végül felszabadított.

A második játékrész kisvárdai ziccerrel indult: egy kontra végén Oláh baloldali beadása Cserit találta középre üresen, aki átvette, majd ballal könnyelműen lőtte el, így Filipánics bravúrral védett, de a labda maradt a vendégeknél, Lucas lövését Gál lassította és Szilágyi blokkolta, majd a beadást Rajczi csúsztatta mellé.

Csapatunkból Petneházi végezhetett el szabadrúgást, azonban a lövés nem sokkal fölésuhant. 

A Kisvárda Oláh révén szerezhetett volna vezetést, a baloldali beívelésnél azonban nem találta el a labda.

Oláh pár perccel később ismét helyzetbe került,de itt inkább ez durvaságba ment át: Cseri emelt be jobbról egy labdát, egy csúsztatás után Oláh elé fejelték le, aki a labdát figyelve belecsúszott a kivetődő Filipánicsba, de szerencsére kapusunk nem sérült meg.

Csapatunk is felélénkült és vérszemet kaptunk: egy gyors kontránál Gréczi sarkalt vissza Nagy Dániel elé, kapura tekert lövését azonban védte Ivancsics. 

Röviddel később Berki szép cselek után betört a 16-os baloldalán, majd az 5-ös sarkáról rátekerte, de a labda centikkel fölésuhant.

A mérkőzés végére jutott még izgalom, mivel mindkét kapu előtt szabadrúgás következett: Filipánics higgadtan hárított, míg a másik oldalon Petneházi lőtt fölé, így maradt a 0:0. 

Csapatunk megérdemelten szerzett pontot a Kisvárda ellen!

BFC Siófok – Kisvárda Master Good 0:0

Vezette: Kovács J. Zoltán (Takács Gábor, Aradi József) 

BFC Siófok: Filipánics, Szilágyi, Szalai, Mogyorósi, Czingráber, Petneházi, Gál, Nagy D., Gréczi, Kozma (Berki 67'), Elek. Vezetőedző: Goran Kopunovic

Kisvárda Master Good: Ivancsics, Hei, Papucsek, Vermes, Vári, Fodor F., Gosztonyi (Fodor A. 77'), Lucas, Oláh (Erős 70'), Cseri, Rajczi. Szakmai igazgató: Révész Attila 

Sárga lap: Szilágyi (62'), Czingráber (66'), Petneházi (69'), ill. Vári (38'), Papucsek (56'), Oláh (69')  

A mérkőzés összefoglalója az alábbi videón tekinthető meg: 

2016.10.24. 13:38

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu