BFC Június 20-tól újra munkában a csapat!

Csapatunk Domján Attila vezényletével az 5.helyen zárta a Merkantil Bank NB II 2021/2022-es szezonját.

A szakmai stáb és a játékosok jelenleg pihenőjüket töltik, de a háttérben zajlik a munka a következő bajnoki évre.

A felkészülés június 20-án kezdődik: 7 edzőmérkőzés van tervben, csapatunk többek között pályára lép majd a MOL Magyar Kupa ezüstérmes Paksi FC ellen is. Júliusban Bükön edzőtáborozunk, a bajnoki főpróbát pedig a Bicskei TC ellen fogjuk tartani a Révész Géza utcai stadionban július 24-én, vasárnap. A részletes mérkőzésprogramról hamarosan tájékoztatást fogunk adni.

A nyári átigazolási időszakban a játékoskeretben is lesznek változások. Csapatkapitányunk, Jagodics Bence távozik a BFC Siófoktól, és az FC Ajka színeiben folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk neki mind a magánéletében, mind új klubjánál.

Kölcsönjátékosaink visszatérnek nevelőegyesületeikhez: Eördögh András, Horváth Milán és Boros Roland (Budapest Honvéd), Lorentz Márton (Paksi FC) valamint Farkas Gábor (Vasas FC) nem Siófokon kezdi el a felkészülést.

Velük ellentétben itt kezd a csapatunkkal a Bicskei TC-ből kölcsönből visszatérő védő Lapos Máté és a kapus, Kovács Dániel.

Örömteli hír, hogy hosszabbított klubunkkal több olyan játékosunk, akiknek lejár a szerződésük: Polényi Gábor, Szakály Attila valamint Elek Bence is marad a BFC Siófok kötelékében, és sikerült a megállapodás Deutsch Bence esetében is.

Három érkezőről is beszámolhatunk: a korosztályos válogatott és a kötelező fiatalszabály szerint játszatható Nagy-Kolozsvári Dániel klubunknál folytatja pályafutását, aki 17 évesen már alapembernek számított az Eger SE felnőtt csapatában. Siófokra igazol a támadó Girsik Áron a Dorogi FC-ből, aki a Gheorghe Hagi Akadémián nevelkedett, valamint jó benyomást tett a szakmai stábra a szintén támadó Pataki Zoltán, így nyártól ő is a BFC Siófok játékosa lesz: Zoli az utolsó bajnoki hetek során edzett együtt csapatunkkal, és az NB III Keleti csoportjában 15 gólt szerzett a Törökszentmiklós színeiben.   

Sok sikert és győzelmet kívánunk új igazolásainknak a sárga-kék szerelésben!

Velük és hosszabbító játékosainkkal hamarosan rövidebb interjúk formájában jelentkezünk!

 

2022.06.09. 17:01

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu