BFC Kapusunk is hosszabbított!

Csapatunkkal kapcsolatos jó hír, hogy Szmola Bálint újabb 1 évig a BFC Siófok játékosa lesz! A bajnokságban a Vasas és az Ajka ellen állt a kapuban, de ő volt a MOL Magyar Kupa mérkőzés hőse, amikor Monoron a döntetlent követően a büntetőpárbaj során három 11-est is kivédett, ezáltal nagyban hozzájárulva a továbbjutáshoz.

„Nagyon boldog vagyok, hogy még egy évet a BFC Siófok kötelékében tudok tölteni. Az előző szezon a körülményekhez képest úgy gondolom, hogy nem sikerült rosszul. Amikor lehetőséget kaptam, igyekeztem bizonyítani. Elsősorban a kupamérkőzéseken jutottam szerephez, de védhettem a volt klubom, a Vasas ellen is. Sajnos abban az időszakban nem állt mellettünk a szerencse, mert utolsó másodperces gólokkal kaptunk ki a Fáy utcában, és a MOL Magyar Kupában a Debrecen ellen is. Nagyon örülök, hogy a klub vezetősége úgy gondolta, hogy további egy évig tudom segíteni a csapatot. Minden erőmmel azon leszek, hogy ismét lehetőséget kapjak, és igyekszem majd élni a bizalommal.” – mondta honlapunknak Bálint.

„A kapusok felkészülése úgy gondolom, hogy jó ütemben halad. Kemények az edzések, de szépen folyamatosan megy a munka felépítése. Kapusedzőnkkel, Biró Imrével nagyon jól dolgozunk, nagyon odafigyel ránk. Nagyon fiatal a kapus szekció, fiatalos lendület van, Hutvágner Gerivel mi ketten vagyunk a legidősebbek a mindössze 21 életévünkkel. Az ő nevében is mondhatom, hogy maximális energiát igyekszünk belefektetni a felkészülésbe!”

Sok sikert Bálint a BFC Siófoknál!

 

 

2021.06.24. 11:35

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu