BFC Két játékos érkezett kölcsönbe Paksról!

Nyári Patrik és Debreceni Ákos személyében új játékosokat köszönthetünk csapatunk keretében: az évek óta tartó jó kapcsolatnak köszönhetően a Paksi FC-től igazoltak a BFC Siófokhoz kölcsönbe.

Nyári Patrik 2001-ben született, aki minden bizonnyal erősítés lesz a támadók mögött. Pályafutását Szentgotthárdon kezdte, majd az Illés Akadémián és a Szombathelyi Haladásban játszott – további volt csapatai a MOL Fehérvár FC, a Budaörs és legutoljára a III.Kerületi TVE. 4 alkalommal kezdőként, 3-szor csereként az OTP Bank Liga NB I-ben is pályára lépett. A magyar válogatottban az U16-os korosztálytól végigjárta a ranglétrát U19-ig.

A 2003-as születésű Debreceni Ákos 2011 óta a Paksi FC játékosa, és fontos szerep juthat neki a védelmünkben. Az előző szezonban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében szerepelt. A Ferencváros ellen csereként bemutatkozhatott már az OTP Bank Liga NB I-ben is. Az U19-es magyar válogatott stabil tagja, az idén Győrben és Gyirmóton rendezett elitkörös csoportban és az azt megelőző selejtezőkön is játszott – a márciusi mérkőzéseken végig a pályán volt Izrael, Skócia és Törökország ellen.

Sok sikert kívánunk Patriknak és Ákosnak sárga-kék színekben!

 

2022.07.08. 20:29

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu