BFC Két kapusunk is távozhat csapatunkból!

A bajnoki szezon nem indult jól, hiszen kapusaink közül Benke András, majd Molnár Péter is megsérült. A klub megkeresésére Tajti Norbert vállalta, hogy visszaigazol Siófokra, és a csapat segítségére legyen. 1 bajnoki mérkőzésen azonnal a kapuba is állt, mivel Hutvágner Gergely betegség miatt csak a kispadra tudott leülni, így Norbinak nagy szerepe volt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia idegenbeli legyőzésében.

Klubunk és a kapus a téli átigazolási időszakban arra a döntésre jutott, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak. Köszönetet mondunk Norbinak, hogy a nehéz időszakban vállalta a beugró szerepkört. Mindvégig keményen dolgozott az edzéseken, így mind emberileg mind munka szempontjából remek oldalát mutatta meg. Sok sikert kívánunk neki további pályafutása során és a magánéletében!

Megfelelő ajánlat esetén szintén távozhat kölcsönbe csapatunktól fiatal hálóőrünk Benke András a több játéklehetőség reményében. A 2000-ben született kapus végigvédte az azóta törölt Balmazújváros, valamint a Haladás elleni idegenbeli bajnokit, illetve a Magyar Kupában kapott gól nélkül hozta le az Edelény elleni találkozót.

 

2020.01.09. 12:31

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu