BFC Két saját nevelésű fiatal is a felnőtt kerettel készül tavasszal!

Csapatunkkal kapcsolatos hír, hogy a Siófoki Bányász SE U19-es csapatának két tehetsége, Lapos Máté és Török Dávid a felnőttekkel edz majd a tavasz folyamán. Mindkettőjüknek ki lett váltva a kettős versenyengedély, így akár be is mutatkozhatnak NB II-ben! 

Dávid már korábban is szerepelt felkészülési mérkőzéseken, a bal lábas fiatal több poszton is tud játszani. Az idei U19-es Közép C bajnokságban 13 gólig jutott, azonban ha visszatekintünk az előző évekre, a korosztályában rendre kiemelkedőt nyújtott a futsallal és a strandlabdarúgással együtt: összesen 2015/2016 - 53 gól, 2016/17 - 46 gól, 2017/18 - 43 gól!  

Máté most a télen kapcsolódott be a munkába. A 2000-ben született fiatal játékos a védelem jobb oldalán és középen is bevethető. Szép sikereket ért el futsalban és strandlabdarúgásban is a Siófoki Bányász SE színeiben, tavaly összesen 21-szer talált az ellenfelek hálójába. Az idei U19-es Közép C bajnokságban 1-szer volt eredményes.

Mindketten részt vettek a törökországi edzőtáborban, és igyekeztek kihozni magukból a maximumot mind az edzéseken, mind a svájciak és a kazahok elleni meccsen. 

Dávid egy alkalommal már ült NB II-es bajnokin a kispadon, az ellenfél akkor a Kazincbarcika volt, míg Máté most a tavaszi nyitófordulóban kapott helyet a Vasas elleni 18 fős keretben.

Gratulálunk mindkettőjüknek, és sok sikert kívánunk! 

2019.02.04. 21:11

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu