Kiara emlékére

Tisztelt Siófokiak, Kedves BFC Siófok Szurkolók! 

Bizonyára sokan hallottak már városunkban Hauszgénusz Kiara történetéről, a kislányról, aki egy alkalommal sikeresen megküzdött a szervezetét megtámadó súlyos kórral.

2015. novemberében Kiara egy szombati reggelen fájlalni kezdi kicsi nyakát, pont ott ahol régen áttét volt. Kivizsgálásra vitték szülei, és bíztak benne akkor még, hogy csak nyirokcsomó gyulladás. Az MRI kimutatta, hogy újabb harc előtt állnak. Sajnos visszatért a betegsége, a nyaki csomó ismét neuroblastoma és sajnos a primer tumor is felébredt és nőtt. Nagy meccset vív a csöpp kislány! 

Klubunk vezetősége mellett a játékosokat is meghatotta Kiara története. A sok kezelés, a gyógyszerek, a különleges életmód nagy költséggel jár. Mindenki úgy érezte, hogy segítenünk kell, így összefogtunk! 

2015.november 28-án, a BFC Siófok - Gyirmót FC Győr bajnoki mérkőzés előtt Kiara fotójával díszített dobozokat helyeztünk el a belépő kapuknál, és gyűjtésbe kezdtünk.

A mérkőzést követően a Gyirmót játékosai és vezetői nagyon szép gesztust tettek, mert az öltözői ünneplés közben jótékonykodtak is: felhívásunk kapcsán ők is gyűjtöttek a kis Kiara gyógykezeléséhez a támogatói dobozba. Külön köszönetet mondunk ezúton is a Gyirmót FC Győr nemes felajánlásához! A fotón Simon Attila, aki korábban a BFC Siófok játékosa is volt.

 

A BFC Siófok székházában decemberben meglátogatott bennünket a kis Kiara és családja, majd átadtuk az összegyűjtött összeget. Kiara először kicsit meg volt szeppenve, de aztán nagyon jókedvű lett. A dobozt csapatunk játékosától, Mogyorósi Józseftől vette át, amiért Mogyi nagy ölelést kapott a pici lánytól.

A fotón Kiara látható a szüleivel, valamint László András, a Siófoki Bányász SE szakmai igazgatója, aki részt vett feleségével, Andival a szervezésben, Mogyorósi József, aki a BFC Siófok öltözőjében koordinálta a gyűjtést, és Bíró Gábor, a BFC Siófok egyik akkori ügyvezető igazgatója, aki elindította a kezdeményezést.

Kiara történetét és összefogásunkat hallva érkezett egy nemes felajánlás klubunkhoz. Az ominózus Gyirmót elleni mérkőzésünk szünetében Ábrahám András nyerte meg a 11-es rúgó versenyt és vele a főnyereményt, a BFC Siófok által dedikált Nike labdát.

András úgy döntött, hogy visszaadja a klubnak jótékony céllal, hogy lehessen rá licitálni, és a licit végén a felajánlott legnagyobb összeget adjuk át a kis Kiarának és családjának.

Így is történt! A licit végül 60.000 Ft-nál állt meg, azonban a 2. és 3. helyezett licitáló is úgy döntött, hogy a segítő szándékú ügy mellé áll: Tárnoki György, aki a South Coast Ultras Siófok szurkolói csoport egyik vezéregyénisége, az általa felajánlott 30.000 Ft-ot, míg a SIÓFOK SZIGETELÉS (8600 Siófok, Bajcsy-Zs. u. 224.) a 25.000 Ft-ot átadta a klubnak, hogy a jótékony célú adományozás még nagyobb összeggel zárulhasson. Gyuriczky Zsolt, az Octi-CAD Kft. ügyvezetője ajánlotta fel a legnagyobb licitet! Köszönjük Nekik ezúton is a nemes gesztust!

A gyógykezelések és egyéb tényezők miatt húzódott az ajándék átadása, de sikerült egy mindenkinek megfelelő időpontot találni 2016.júniusában, és Kiaráék vidám hangulatú látogatást tettek nálunk. A licittel összegyűjtött összeget klubunk akkori egyik ügyvezető igazgatója, Bíró Gábor adta át a pici lánynak. 

Kiara azóta is keményen küzd! Édesanyja jó hírekkel szolgált ezév októberében: a kicsi lány végre hízott valamennyit, izmosodott, és már van ereje a biciklit is tekerni, sőt picit nőni kezdett a haja! Mindez nagy örömünkre szolgál, de a megpróbáltatásoknak még nincs vége. A pici lányra további kezelések várnak, és egy külföldi protonterápiára szeretnének eljutni.

Klubunk továbbra is drukkol a kis Kiarának, és aki segíteni kíván valamilyen formában, rajtunk keresztül is megteheti! Érdeklődni lehet a BFC Siófok elérhetőségein!

Honlapunkon mindig megtalálhatják majd aktuális megmozdulásunk a pici lány gyógyulásáért! 

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu