BFC Korábbi NB II-es labdarúgóval bővült az egészségügyi stáb!

Béres Zoltán Felcsúton kezdte labdarúgó pályafutását, játszott többek kötött Százhalombattán, Ajkán, Csákváron és Iváncsán. Kispályázott és futsalozott is. „Béri” aktív karrierje befejeztével se szakadt el a focitól, masszőrként kezdett el dolgozni. A tavalyi szezon során besegített Borza Attilának a munkában beugrósként, most viszont már klubunk alkalmazásában áll. Mint volt labdarúgó, tisztában van vele, mire van szüksége a játékosoknak, nem véletlen kedvelték meg villámgyorsan az öltözőben, és masszőrkollégájával is jó kapcsolatot alakítottak ki. Vele beszélgettünk röviden.

„Nagyon jól érzem magam a BFC Siófoknál. Voltam már itt egy félévet, úgyhogy nem volt ismeretlen a közeg. Szeretek itt lenni, szeretem a srácokat és az edzőket. Mindenki nagyon jól fogadott, a terveim között szerepelt, hogy visszatérjek, amit nagyon vártam már. Bíztam benne, hogy eljön ez a pillanat, és így hogy megvan a srácokkal az összhang, örömmel látom el a feladataim. Nagyon rendben van a társaság, jó a csapat, motiváltak a játékosok, ami nagyon tetszik nekem, ennek megfelelően jók az edzések is. Nagyon bízom a sikeres szereplésben!”

A DVTK ellen debütáltál tétmeccsen, ami egy fantasztikus győzelemmel zárult. Hogy élted meg a találkozót?

„Eufórikus volt a hangulat. Őszinte leszek, engem nem lepett meg a csapat mutatott játéka és az eredményessége, számítottam rá, hogy a nyitófordulóban jó eredményt fogunk elérni a bajnoki címre és feljutásra esélyes diósgyőriek ellen. Nagyon örülök a 3 pont megszerzésének, és bízom a jó folytatásban!”

Hétvégén következik az Aqvital FC Csákvár elleni mérkőzés, ahol játszottál és utoljára masszőrködtél is. Milyen találkozót vársz vasárnap?

„Kiélezett meccs lesz az biztos, nem lesz egyszerű mérkőzés. A mostani csákvári csapatot annyira nem ismerem, ott is voltak változások a játékoskeretben a nyár folyamán. Ők is egy jó eredményt értek el az első fordulóban, azért Szombathelyen pontot szerezni nem rossz dolog. Mi úgy érzem rendben vagyunk! Ugyanazzal a küzdeni akarással, szervezettséggel és motiváltsággal fogunk pályára lépni, mint a DVTK ellen, és a 3 pontért utazunk Csákvárra!”   

Jó munkát és sok sikert kívánunk Bérinek klubunknál!

2022.08.04. 10:26

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu