BFC KÖZÉPPÁLYÁSUNK NB I-ES ELLENFELET VÁR A MAI SORSOLÁSON

A Budaörs ellen Kitl Miklós csereként lépett pályára a MOL Magyar Kupa 3.fordulójában, és góljával továbblőtte csapatunkat a következő körbe. Vele beszélgettünk röviden.

Hogy értékeled összképét tekintve a szombati találkozót?

„Egy igazi kupameccs volt, az ellenfél próbálta eltüntetni az osztálykülönbséget. Szerintem egy semleges nézőnek is élvezhető találkozó volt, mert sok helyzet adódott mindkét csapat előtt, és lüktető volt az iram. Úgy gondoltam, hogy 0:1-nél kézben fogjuk tartani a meccset, és a végén nem kell izgulni egy kicsit, de kiegyenlített a Budaörs. Szerencsére jött a hajrában a gólom és tovább tudtunk jutni!”

Csereként álltál be, és gólt szereztél, amihez gratulálunk! A gólnak köszönhetően várhatjuk a ma esti sorsolást. Milyen érzés volt, amikor betaláltál?

„Köszönöm szépen! A 82.percben szereztem a győztes találatot, és természetesen nagyon örültem. Gólt rúgni úgymond mindig öröm, pláne, hogy nekem ez volt az első, mióta idejöttem Siófokra. Annak külön örülök, hogy ezzel tovább tudtam segíteni a csapatot a következő körbe!”

Milyen ellenfélnek örülnél a 4.fordulóban, amire majd novemberben kerül sor?

„Mindenképpen egy NB I-es csapatnak! Szerintem megmozgatná az egész várost, és talán sok néző lenne. Konkrét csapatnevet nem tudok mondani, csak azt szeretném, ha első osztályú ellenfelet láthatnánk vendégül!”

2023.09.17. 13:13

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu