BFC Kozma zsinórban harmadszor talált a hálóba - nagy győzelem Balmazújvárosban!

Csapatunk a hétközi fordulóban a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együtteséhez látogatott a Merkantil Bank NB II 9.fordulójában.

Nagy elánnal kezdtük a találkozót. 

A 12.percben Futó jobb oldali nagy bedobására Berki érkezett jó ütemben középen, védőjét megelőzve sikerült ellőnie, de Horváth hárítani tudott.

A kontratámadásból a balmaziak is veszélyeztettek: Vajda ment el a baloldalon, visszagurított Farkashoz, lövése azonban a 16-os vonaláról mellément.

A 24.percben Berki passzolt Elekhez, aki a labdával oldalról elindult befelé, lövése azonban mellésuhant. 

A 33.percben Petneházi végezhetett el ígéretes szögből szabadrúgást, a sorfalról azonban szögletre pattant a labda.

A 38.percben ismét Futó nagy bedobása okozott problémát a hazai 16-oson belül: Elek csúsztatott bele, és a felsőlécet érintve fölément a játékszer.

A lefújás előtt nem sokkal vitatható szituáció történt, minden mérkőzésünkre jut ilyen: Berki volt harcos, belépett a védője elé, ziccerbe került, majd eltűnt a 16-oson belül. Szőts Gergely játékvezető sípja nem szólalt meg, így a büntető elmaradt.

A szünet után megpróbált nagyobb sebességre kapcsolni a Balmazújváros: Vachtler jobb oldali beadását Máté fejelte a kapunkra, de a felsőlécről fölépattant.

Az 58.percben jól szállt középre egy hazai szöglet, Papp próbálta bevenni a kapunkat, de a gólvonal előtt sikerült menteni.

A 65.percben megszereztük a vezetést! Kozma kapott jó labdát a jobb oldalon, elindult vele keresztbe, majd ballal Horváth mellett a hálóba lőtt (0:1)! Zsinórban ez volt Kozma Richárd 3. gólja: az MTK és a Cegléd után a Balmazújváros ellen is betalált!

A 70.percben egy szomorú esemény történt: csapatkapitányunk Futó Zsombor futott vissza védekezni és próbált szerelni, amikor egy rossz mozdulattól megsérült a jobb térde. Sajnos nagyon komoly a sérülés, hosszabb kihagyás fog várni Zsombira, így ezúton is mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánunk!

A 76.percben Kozma szöglete után Farkas elé került a labda a 16-os jobb sarkánál, ráfordult, és visszalőtte a rövid kapufához, azonban a lövés mellément.

A 89.percben Elk távoli lövését kellett védenie Horváthnak.

A játékvezető 5 percet hosszabbított, de hősiesen küzdöttünk, és maradt a végeredmény a 0:1. Megérdemelt, nagy győzelem volt!

Folytatás vasárnap hazai pályán a Budaörs ellen.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – BFC Siófok 0:1 (0:0)

Vezette: Szőts Gergely (Erős Gábor, Szalai Dániel)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Horváth L., Vachtler, Papp, Bakos, Balogh K., Kamarás (Varga K. 46'), Hadházi (Kovács Á. 67'), Farkas (Belényesi 63'), Sigér, Vajda, Máté. Vezetőedző: Feczkó Tamás

BFC Siófok: Tajti, Tamaskó, Czingráber, Szalai, Farkas, Kozma (Mogyorósi 85'), Futó (Berde 71'), Petneházi, Gál, Berki, Elek. Vezetőedző: Goran Kopunovic

Gólszerző: Kozma (65') 

Sárga lap: Hadházi (33'), ill. Czingráber (60')

2016.10.14. 14:24

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu