BFC Magabiztos siker szép játékkal a hétközi edzőmérkőzésen!

Csapatunk ma edzőmérkőzést játszott a Videoton II ellen.

Disztl László vezetőedzőnk ezen a találkozón azoknak akart játéklehetőséget adni a keretből, akik a szezon során kevesebb alkalommal tudtak pályára lépni. A Vasas Kubala Akadémiától Borvető Áron csatlakozott a csapathoz, valamint Balogh Bence Benitó a Siófoki Bányásztól.

A 6.percben egy védők mögé beemelt labdára Gréczi mozdult jó ütemben, Gyánó kijött a kapujából, de a védők oldalra tisztáztak, ahol Kozma kísérte a támadást, de lövése a kapufáról mellément.

A 13.percben Solomun kapott labdát a kapunk előterében, lövését azonban könnyedén hárította Filipánics.

A 20.percben Kozma ugratta ki Borvetőt egy szép támadás végén, kicsit kisodródva megpróbálta bevenni a fehérvári kaput, de a lövés elakadt Gyánóban. Sikerült visszaszerezni a játékszert, Szilágyi ívelt középre jobbról, Nagy Richárd pedig szép mozdulattal föléollózott.

A 24.percben újabb szép támadást vezettünk, és megszereztük a vezetést: Micsinai passzolt be egy labdát laposan a védők mögé üres területbe, Gréczi elvitte keresztbe, visszaemelt, amibe Gyánó belenyúlt, de a hosszún Micsinai elé került a játékszer, és belőtte a hálóba (1:0).    

A 31.percben Micsinai jobb oldali szöglete jól szállt középre, Borvető érkezett rá, de csúsztatása elment a hosszú kapufa mellett.

A 34.percben növeltük előnyünket: Kozma jobb oldali beadására Nagy Richárd jött jól, majd a hálóba vágta a labdát (2:0).

A 40.percben remek kontrát vezettünk egy fehérvári pontrúgást követően: Borvető indította el a jobb oldalon Kozmát, aki egy nagy sprint után középre passzolt, Gréczi pedig a léc alá bombázott (3:0).

A szünetben cserélt Disztl László: Filipánics Bálint, Gréczi Gábor és Szilágyi Zoltán jött le, Kis Tamás, Kovács Dávid és Tamaskó Ádám folytatta a játékot.

A Videoton II agresszívan kezdte a második játékrészt, és egymás után két lehetőségük is adódott: egy jól helyezett szabadrúgás a felsőlécről pattant fölé, majd egy baloldali kontra végén Schmid került ziccerbe, de luftot rúgott.

Az 56.percben Kovács Dávid kapott egy labdát a vendég 16-os előterében, okosan rátekerte a felső sarokra, de Borsos szögletre tornázta a játékszert.

A 69.percben remek labdakihozatal után Tamaskó emelt be a védők mögé egy jó labdát, Kovács Dávid ugrott ki nagy helyzetben, de lövését Borsos védeni tudta.

A 71.percben már a szép védéseket bemutató fehérvári cserekapus is tehetetlen volt: Kovács Dávid lépett ki a baloldalon nagy lendülettel, betört a 16-oson belülre, jobb külsővel középre tette, Berki pedig higgadtan pofozta a hálóba a labdát (4:0).

A vendégeknél Schmid és Hadzic próbált veszélyt kelteni az elfutásaival: Kis Tamásnak egy alkalommal ziccert is védenie kellett, egy kellemetlen lapos lövést tolt bravúrral szögletre.

Röviddel később a 78.percben megszereztük az 5.gólunkat is: egy kis szögletvariációnál Berki cselezett az alapvonal mellett, visszapasszát pedig Kovács Dávid vágta a fehérváriak kapujába.

A 83.percben Hadzic volt szemfüles, és egy passzolt elcsent a 16-osunk baloldalán, de mellélőtt.

A 87.percben Solomun lépett ki a védők között ziccerben, de a lövése elakadt a kapujából jól kimozduló Kis Tamásban.

A végére még maradt egy lehetőségünk: Tamaskó jobb oldali beadását Berki fejelte mellé védővel a nyakán. A végeredmény maradt a magabiztos teljesítmény, és az olykor szép, szórakoztató játék mellett az 5:0.

BFC Siófok – Videoton II 5:0 (3:0)

BFC Siófok: Filipánics (Kis), Szilágyi (Tamaskó), Mogyorósi, Pendl, Körmendy, Kozma, Nagy R., Micsinai, Gréczi (Kovács D.), Berki, Borvető (Balogh). Vezetőedző: Disztl László

Videoton II: Gyánó, Kónya, Lénárt, Lencsés, Schiller, Réti, Schmid, Pápai, Solomun, Hadzic, Kardos. Cserék: Borsos, Ujvári, Tarnóczi, Mód, Monori, Kajtár. Vezetőedző: Dvéri Zsolt

Gólszerzők: Micsinai, Nagy R., Gréczi, Berki, Kovács D.

2017.05.11. 16:19

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu