BFC Megkezdődött a munka a 2019-es évben!

Csapatunk megkezdte a felkészülést a Merkantil Bank NB II tavaszi szezonjára. A programban napi 2 edzés szerepel, egy konditeremben és egy műfüvön, de a korai rajt miatt szombaton már edzőmérkőzés is lesz a Siófoki Bányász SE edzőcentrumában: ellenfelünk a BSS Monor lesz 13:00-kor.

Jövő szombaton a csapat elutazik a törökországi Larába edzőtáborozni január 27-ig, így ezúttal is az EastWest Utazás-Sport szervezésében jó körülmények között dolgozhatnak a játékosok a szakmai stábbal. Az edzőtábor programjában az edzések mellett 3 mérkőzés szerepel: egy román, egy kazah és egy koszovói ellenféllel folynak az egyeztetések, mindhárom csapat első osztályban szerepel hazájuk bajnokságában.

Csapatunkkal kapcsolatos további hír, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott klubunk valamint Petneházi Márk, Hidvégi Sándor és Nagy Dániel. Köszönjük eddigi munkájukat, és sok sikert kívánunk mind a pályafutásukat tekintve, mind a magánéletükben!

A távozókról, érkezőkről és a felkészülési mérkőzésekről folyamatosan tájékoztatást fogunk adni honlapunkon és hivatalos Facebook-oldalunkon.

2019.01.08. 10:32

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu