BFC Nem sikerült meglepetést okozni a Kisvárda otthonában

Csapatunk a feljutásra esélyes Kisvárda otthonában lépett pályára a Merkantil Bank NB II hétközi fordulójában.

Disztl László kicsit felforgatta a csapatot, Farkas Norbert pedig 2 meccses eltiltását töltötte a Puskás Akadémia elleni kiállítása miatt, így a szakmai stáb még a Sopron ellen sem számíthat rá.

Első alkalommal lépett pályára a kezdő 11-ben a fiatal Micsinai Miklós, és a debütálás során egyáltalán nem játszott megilletődötten. 

Az időjárás nem volt túl kegyes, végig szakadt az eső, és félő volt, hogy a rossz időjárási viszonyok és a világítás hiányában esetleg félbeszakad a találkozó.

A hazaiak szerencsés rajtot vettek: az 5.percben egy szöglet utáni kavarodást követően Erdős József játékvezető a földön fekvő Berdénél kezezést látott, amiért büntetőt ítélt: Gosztonyi állt oda és higgadtan értékesítette (1:0).

Nem estünk szét a gyors gól után, és próbáltunk offenzívan fellépni.

A 14.percben Kovács Dávid beadását követően röviden szabadítottak fel a kisvárdaiak, az előrehúzódó Mogyorósi gyűjtötte össze a kipattanót, majd laposan kapura lőtt, de Ivancsics hárított.

A 21.percben Mogyorósi ívelt fel egy labdát a védők mögé, amire Kozma startolt, de kicsit hosszú lett, és a kapujából kimozduló Ivancsics felszedte a játékszert.

A 27.percben Bacsa cseleit követően léphetett ki ziccerben a 16-osunk baloldalán, de mielőtt ellőhette volna, Mogyorósi hátulról becsúszva szerelni tudta.

A 35.percben növelte előnyét a Kisvárda: Cseri baloldali szögletére Lucas mozdult jó ütemben, és a hálónkba fejelt (2:0).

A szünetben cserélt Disztl László, Kozma helyett Nagy Dániel folytatta. Csapatunk lendületet kapott a váltással, olykor szép támadásokat vezettünk, de az akciók befejezésébe mindig hiba csúszott.

Az 55.percben Bacsa cselezgetett a 16-osunk jobb oldalán befelé, majd ballal lőtt, de Tajti védeni tudott.

A 60.percben Fodor András indult el lendületesen a kapunk felé, de lövése mellésuhant.

A 70.percben Czvitkovics jobb oldali beívelésébe Elek csúsztatott bele, de a labda mellépattogott.

A 89.percben Czingráber vitte fel lendületesen a labdát, de szabálytalankodtak vele szemben: Czvitkovics végezhette el a szabadrúgást ígéretes szögből, Ivancsics azonban védeni tudta a lövést.

A 91.percben még a csereként beálló ex-siófoki Délczeg előtt adódott gólszerzési lehetőség: egy szöglet után elékerült a labda, de fölébombázott.

 

Kisvárda MASTER GOOD – BFC SIÓFOK 2:0 (2:0)

Vezette: Erdős József (Varga Gábor, Szert Balázs)

Kisvárda MASTER GOOD: Ivancsics, Fodor F., Ryashko, Izing, Hei, Lucas, Horváth A., Fodor A. (Délczeg 78’), Cseri (Szabó P. 58’), Gosztonyi (Rajczi 70’), Bacsa. Szakmai igazgató: Révész Attila

BFC Siófok: Tajti, Tamaskó (Elek 56’), Gál, Czingráber, Mogyorósi, Berde, Micsinai, Kozma (Nagy D. 46’), Czvitkovics, Kovács D. (Gréczi 69’), Berki. Vezetőedző: Disztl László

Gólszerző: Gosztonyi (6’)., Lucas (35’)

Sárga lap: Ízing (56’), ill. Berde (5’)

2017.05.04. 13:17

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu