BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - AQVITAL FC CSÁKVÁR-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

18:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 7.fordulója, ellenfelünk az Aqvital FC Csákvár lesz idegenben. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk!

A mérkőzés játékvezetője Zierkelbach Péter lesz, az asszisztensei Kepe Arnold és Iványi István. A tartalék játékvezető Molnár Attila. 

Megvannak az összeállítások:

Aqvital FC Csákvár: Horvárh D., Horváth I., Kovács G., Oldal, Jelena, Nagy Zs., Sándor, Mészáros, Magyari, Polonkai, Tar. Vezetőedző: Szanyó Károly. Cserék: Markek, Daróczi, Papp, Molnár T., Bokros, Gajda, Sejben.

BFC Siófok: Balajcza, Kozma, Fehér, Szabó B., Hidvégi, Szilágyi, Tóth B., Lorentz, Gál, Kovács D., Lázár. Vezetőedző: Disztl László. Cserék: Tajti, Kis T., Tamaskó, Elek, György, Balogh B., Opavszky.

A hazaiaknál pályára lépnek a friss Puskás Akadémiától érkező igazolások, illetve a védelemben a nemrég még nálunk próbázó Kovács Gábor.

A 4.percben Magyari végezhetett el szabadrúgást Lázár szabálytalanságát követően ígéretes helyről, lövésébe a sorfalunk belecsúsztatott, így lett még veszélyesebb, de a labda végül fölément.

A 11.percben Jelena lépett ki lesgyanús helyzetben a védők között, elhúzta Balajcza mellett, kapusunk hozzá is ért a labdához, de a hazaiak támadója tovább tudott menni, ballal ellőtte a visszazáró Szilágyi és Lorent mellett, de a játékszer végül mellément.

A 18.percben röviden passzolták haza a labdát a csákváriak, Tóth Barna jó ütemben startolt rá, de a kapujából kimozduló Horváth D. az utolsó pillanatban el tudta rúgni a játékszert.  

A 25.percben Lázár végezhetett el szabadrúgást jó szögből, de a kapuba közepébe tartó labdát könnyedén húzta le Horváth D.

A 27.percben szép támadást vezettünk: Szabó B. tolta tovább Tóth B.-hez a labdát, aki még bele tudott bökni, így Kozma lépett ki ziccerben, de lövés helyett önzetlenül vissza akarta passzolni Tóth elé, a védőkben azonban elakadt a játékszer és odalett a lehetőség.  

A 29.percben Kozma lépett ki jó ütemben a jobb oldalon, visszatette lövésre Szabó B. elé, de az utolsó pillanatban lefülelték a hazaiak, és megszerezték a labdát.

1 perccel később Kovács D. volt harcos a baloldalon, jól emelt középre, de Tóth B. centikkel lemaradt a labdáról.

A 35.percben a Csákvár előtt is adódott gólszerzési lehetőség: Nagy Zs. ment el a baloldalon, laposan középre gurított, az érkező Oldal azonban mellélőtt.

A 36.percben átlövéssel próbálkozott a Csákvár, de Sándor lövését lehúzta Balajcza.

A 42.percben Nagy Zs. szabadrúgása szállt be jobbról veszélyesen, a hosszú oldalon több érkező is volt, de Balajcza el tudta öklözni előlük a labdát.

A 45.percben visszatérőnk, Fehér mentett nagyot a gólvonalon állva: Nagy Zs. kapott Polonkaitól egy remek labdát a 16-osunk baloldalán, jól emelt be, valaki hozzáért, így gólba tartott a játékszer, de Fehér kivágta az utolsó pillanatban.

Szünet következett.

Szanyó Károly cserére szánta el magát, így a szakadó esőben Daróczi folytatta a játékot Magyari helyett.

Hidegzuhanyként ért bennünket a második játékrész első pár perce, mivel a 48.-ban megszerezte a vezetést a Csákvár: Jelena passzát Oldal érdekes mozdulattal vette át, ezzel becsapva Lorentzet, majd higgadtan a hálóba lőtt (1:0).

Megismételte magát a Gyirmót elleni második félidő kezdése: az 52.percben növelni is tudta előnyét a Csákvár: Daróczi előreívelt labdájára Jelena startolt és futtából egy pattanás után a hálónkba lőtt (2:0).

A 63.percben Oldal kapott hazai részről sárga lapot.

A 65.percben cserélt csapatunk: Kozma helyett Tamaskó lépett pályára.

A 72.percben mindkét csapat cserélt: a Csákvárnál Polonkai helyett Papp állt be, míg nálunk Szabó B. helyett Elek ment a támadószekcióba.

A 74.percben sikerült a szépítés: Hidvégi tekert középre élesen egy szabadrúgást a jobb oldalról, a rövidre érkező Gál mindenkit megelőzve belecsúsztatott, és a labda a hálóban landolt (1:2).

A 80.percben Szanyó Károly vezetőedző kihasználta 3.cserelehetőségét is: Polonkai jött le, Bokros állt be.

A 82.percben Jelena léphetett ki ziccerben, de a rutinos Fehér szerelni tudta a 16-osunk előtt.

A 85.percben Sándor bal lábas lövése ment nem sokkal fölé.

A 87.percben egy szabálytalanságot követően Fehér kapott sárga lapot csapatunkból.  

A 90.percben a hazaiak játékosa Nagy Zs. is besárgult.

Molnár Attila tartalék játékvezető 3 perc hosszabbítást jelzett.

A 93.percben sikerült egyenlíteni! Mészáros szabálytalanságát követően Hidvégi ívelhetett fel a kapu elé egy szabadrúgást a kispadok elöl, amiért a hazai játékos sárga lapot is kapott. A labda jól szállt fel, és a csereként beálló Elek a hálóba bólintott (2:2)!

Zierkelbach Péter játékvezető le is fújta a találkozót, pontot mentettünk az utolsó pillanatban.

Aqvital FC Csákvár – BFC Siófok 2:2 (0:0)

2017.09.02. 17:45

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu