BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

18:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 9.fordulója, ellenfelünk a Békéscsaba 1912 Előre lesz a Viharsarokban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk!

A mérkőzés játékvezetője Oláh Gábor lesz, az asszisztensei Becséri Gergely és Szilágyi Norbert. A tartalék játékvezető Berényi Tamás. 

Megvannak az összeállítások: 

Békéscsaba 1912 Előre: Rybansky, Zahorán, Birtalan, Mészáros, Szatmári, Nagy I., Gránicz, Kiss L., Viczián, Nagy S., Szélpál. Vezetőedző: Boér Gábor Cserék: Máthé, Eszlátyi, Urbin, Szalai, Király, Pilán, Gyurján.

BFC Siófok: Balajcza, Erőss, Nagy D., Bévárdi, Hidvégi, Szilágyi, Petneházi, Farkas, Lorentz, Gál, Opavszky. Cserék: Tajti, Tamaskó, Szabó B., Senic, Tóth B., Kovács D., Lázár.

A hazai csapatban 2 volt játékosunk is a kezdőben kapott helyett: Ladislav Rybansky és Nagy István korábban az NB I-ben játszott Siófokon.

Csapatunkban első alkalommal léphet pályára a kezdőben Bévárdi Zsombor és Opavszky Balázs, a kispadon pedig helyet foglal a Crvena Zvezdától érkezett új igazolásunk, Senic Milán. Fehér Zsolt, aki kölcsönbe érkezett Békéscsabáról, ma nem léphet pályára a két klub közötti megállapodás miatt.

Az 5.percben kapusunk Balajcza Szabolcs piros lapot kapott! Egy védők mögé beemelt labdával Birtalan mehetett ziccerben a kapunkra, Balajcza kimozdult, és buktatta a békéscsabai játékost a 16-os előtt, amiért Oláh Gábor játékvezető kiállította.

Kényszerből cserélt csapatunk: Bévárdi jött le, Tajti érkezett a kapuba.  

A 9.percben megszerezte a vezetést a Békéscsaba 1912 Előre: nem elég, hogy 10 főre fogyatkoztunk, a megítélt szabadrúgást Nagy I. végezte el, és a sorfal mellett ballal a hálóba lőtt (1:0).

A 14.percben egy baloldali támadás végén Gránicz lőtt a rövid sarokra, de Tajti védeni tudott.

A 18.percben Zahorán kapott a hazaiaktól sárga lapot, miután leütközte Farkast. Petneházi jó szögből lőhette el a szabadrúgást, de az elakadt a sorfalban.

A 23.percben Birtalan próbálkozott átlövéssel, ami megpattant egy védőnkön, így veszélyesen suhant szögletre.

A 28.percben növelték előnyüket a viharsarki lila-fehérek: Birtalan cselezett a 16-osunk előterében, majd bal lábas lövésébe talán valaki hozzá is ért, és végül a hálónkban kötött ki a labda (2:0).

A 34.percben Petneházi ívelt át a hosszúra egy szögletet balról, Opavszky helyezkedett jól, rástukkolta a kapura, de Rybansky belekapott a labdába és újabb sarokrúgás következhetett. 

A 36.percben cserélt a Békécsaba: a kiállításnál rúgást kapó Birtalan helyett Urbin állt be.

3 perc hosszabbítást mutatott fel Berényi Tamás tartalék játékvezető.

A 47.percben Nagy Dániel ment el a jobb oldalon, középre ívelt, Szélpál rosszul ért hozzá a játékszerhez, de Rybansky kivetődve szedte fel a lecsorgó labdát Lorentz elöl.    

A szünetben cseréltünk: Erőss Csaba helyére az új igazolásunk, Senic Milán érkezett.

A 47.percben Gál kapott sárga lapot csapatunkból, vélhetően reklamálásért.

Az 50.percben hazai oldalon is villant a sárga kártya: visszahúzásért Mészáros részesült figyelmeztetésben.

Egy perccel később gyors kontrát vezetett a Békéscsaba: Nagy I. indult meg lendületesen a kapunk felé, kidobta jobbra Grániczhoz, aki a 16-os sarkáról ballal centikkel eltekert a kapufa mellett.

Az 53.percben Gál volt erőszakos a középpályán, jól passzolta be Nagy D. elé, aki védővel a nyakán belebökött a labdába, de Rybansky mellett mellégurult a játékszer. 

Az 59.percben cserélt a Békéscsaba 1912 Előre: Gyurján állt be Gránicz helyett.

A 64.percben szépített csapatunk: Farkas gyönyörű szólót mutatott be a baloldalról befelé indulva, majd Rybansky mellett higgadtan a rövid sarokba passzolt (2:1)!

A gólt követően Farkas sárga lapot kapott.

A 66.percben Szélpálnak mutatta fel a sárga kártyát Oláh Gábor játékvezető a hazai csapatból.

A 67.percben Petneházi ívelt középre szögletet a jobb oldalról, de a gólvonal előtt mentettek a hazai védők.   

A 69.percben Senic kapott visszahúzásért sárga lapot csapatunkból. Még ugyanebben a percben Viczián átlövését hárította Tajti.

A 70.percben cserélt Boér Gábor: Szélpál jött le, Király állt be.

Bár a szépítő gólunk talán megfogta kicsit a lila-fehéreket, a 81.percben mégis gólt szereztek: Nagy I. jobb oldali beadására Tajti mozdult ki, Urbin érkezett, belecsúsztatott és még lehet az egyik védőnk is hozzáért, majd a labda a kapunkba gurult (3:1).

A 84.percben cserélt Disztl László vezetőedzőnk: Nagy D. helyett Szabó B. a pályán.

A 86.percben a csereként beálló Szabó B. kis híján gólt is szerzett: egy felívelt labdát Senic készítette le a felfutó Szilágyinak, továbbpasszolta Szabó elé, de lövését Rybansky szögletre tolta.

Röviddel később újabb Rybansky bravúr következett: egy jobb oldali beadásra Szabó B. mozgott el jó ütemben, de kapuslövését fölétornázta a hazai hálóőr, hatalmas védés volt.

2 perc hosszabbítás következik.

Vége a mérkőzésnek.

Békéscsaba 1912 Előre – BFC Siófok 3:1 (2:0)

2017.09.17. 17:46

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu