BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-AQVITAL FC CSÁKVÁR

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 26.fordulója, ellenfelünk az Aqvital FC Csákvár lesz a Révész Géza utcai stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Elek, Hidvégi, Szilágyi, Petneházi, Farkas, Lorentz, Gál, Opavszky. Vezetőedző: Varga Attila

Aqvital FC Csákvár: Hermány, Nagy Zs., Horvat, Király, Bobál, Sándor, Bokros, Csonka, Galambos, Tamás, Tar. Vezetőedző: Szijjártó István

A mérkőzés játékvezetője Szilasi Szabolcs, segítői Aradi József és Mohos Milán. A tartalék játékvezető Dr.Kovács Gergely.

A 2.percben nagy lehetőséget puskáztunk el: Lorentz indította a bal oldalon Eleket, Hermány kimozdult a kapujából, Elek átemelte felette a labdát, de az elpattogott a kapu előtt, és felszabadítottak a vendégek.

Az 5.percben megszerezte a vezetést a Csákvár: egy jobb oldali szögletbe Szilágyi csúsztatott bele, majd az érkező Tar a hálónkba fejelt (0:1).

A 11.percben növelte előnyét a Csákvár: Király gyorsan elvégzett szabadrúgásával Horvat ment el a jobb oldalon, Hidvégi mellett középre ívelt, a kifejelt labdát Sándor gyűjtötte be, összejátszott Bobállal, majd Sándor a lekészített játékszert ballal az alsó sarokba lőtte (0:2).

A 14.percben Galambos kapott egy labdát a 16-os baloldalánál, majd szétlőtte az oldalháló felső részét.

A 17.percben a csákvári Bokros kapott sárga lapot, hátulról csúszott rá Farkasra.

Röviddel később Petneházi emelt be egy szabadrúgást a kapu elé, Király elesett, így a labda Fehér elé került, aki azonban nem tudta már kapura irányítani a játékszert, visszagurított Gál elé, lövése azonban jócskán fölément.

A 22.percben megvolt a szépítési lehetőség, de kimaradt: Petneházi felívelt szabadrúgását követően Lorentz volt erőszakos, elvette a labdát Csonkától, de Hermányba lőtt, a kipattanó Csonka kezét is érintette, azonban elmaradt a 11-es.

A 24.percben sikerült a szépítés! Hermány hibájának köszönhetően közvetett szabadrúgással jöhettünk a vendég 16-oson belülről. Elek legurítását Petneházi bombázta a hálóba (1:2)!

A 25.percben cserélt csapatunk: Hidvégi helyett Balázs lépett pályára.

A 29.percben egy rossz belépőt követően szabadrúgást kapott szemben a kapunkkal a Csákvár: Nagy Zs. jól helyezett lövését Balajcza oldalra tolta.

Röviddel később újabb veszélyes csákvári szabadrúgás következhetett: ezúttal Bobál lőtte el ballal, de Balajcza szögletre hárított.

A 38.percben csapatunkból Farkas kapott sárga lapot Szilasi Szabolcs játékvezetőtől.

A 41.percben Nagy Zs. csapta be Opavszkyt Bokros felívelését követően, de ballábas lövését Balajcza szögletre tolta bravúrral.  

A 45.percben Bobál kapott sárga lapot Lorentz felrúgásáért.

A szünetben cserélt Varga Attila vezetőedzőnk: Opavszky helyett Lénárt folytatja a második játékrészt.

Az 53.percben Sándor csúnyán szabálytalankodott Lénárttal szemben, amiért villant a sárga lap.

Az 54.percben Lorentz remeknek tűnő labdával ugratta ki Balázst, aki Hermány felett a kapuba emelt, de les miatt érvénytelenítették a találatot.

Az 57.percben cseréltek a vendégek: Polonkai állt be Király helyett.

A 65.percben Varga Attila vezetőedzőnk kihasználta az utolsó cserelehetőséget is az egyenlítés és a pontszerzés érdekében: Gál jött le, Vólent állt be.

A 69.percben centiken múlott a siófoki egyenlítő gól: Balázs kapott labdát az alapvonalnál, visszagurított lövésre Petneházinak, de a játékszer elsuhant a kapufa mellett.

A másik oldalon Tamás jól tekert középre egy szabadrúgást a baloldalról, de Tar fejese mellément.

A 77.percben cseréltek a vendégek: Tamás helyett Baranyai állt be.

A 83.percben újabb csákvári csere következett: Nagy Zs. helyett Oldal lépett pályára.

A 85.percben megpecsételődni látszott a sorsunk: Sándor labdájával jó ütemben ugrott ki Bokros, és a kimozduló Balajcza mintegy 22 méterre a kaputól elkaszálta. Szilasi Szabolcs felmutatta a piros lapot. Mivel nem volt több cserelehetőségünk, a kapuba Szilágyi állt be.

A szabadrúgást Bobál végezte el, de mellément a labda.

3 percet hosszabbít a játékvezető.

Vége a találkozónak, az Aqvital FC Csákvár elvitte a 3 pontot Siófokról.

Végeredmény: BFC Siófok – Aqvital FC Csákvár 1:2 (1:2)

 

2018.03.25. 16:40

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu