BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-BUDAÖRS

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 32.fordulója, ellenfelünk a Budaörs lesz a Révész Géza utcai stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Bévárdi, Elek, Hidvégi, Petneházi, Nemes, Lénárt, Lorentz, Gál, Vólent. Vezetőedző: Varga Attila

Budaörs: Demjén, Fényes, Medgyes, Kékesi, Tányéros, Csobánki, Sajbán Má., Lengyel, Adamcsek, Czvitkovics, Sajbán Mi. Szakmai igazgató: Bognár György

A mérkőzés játékvezetője Oláh Gábor, segítői Iványi István és Kepe Arnold. A tartalék játékvezető Leél-Őssy Ádám.

Varga Attila vezetőedzőnk ezúttal nem számíthat Szilágyi Zoltánra, aki Gyirmóton begyűjtötte 5.sárga lapját, és továbbra is sérült Nagy Dániel.

Rosszul indult a találkozó a mi szemszögünkből: a 3.percben Czvitkovics akadt fenn Lénárton a 16-osunk vonalánál, az eset kívül volt, de Oláh Gábor büntetőt ítélt. A sértett Czvitkovics állt oda és higgadtan a hálónkba lőtt (0:1).

A 6.percben egy labdaszerzést követően jó ütemben ugratta ki Nemes Eleket, aki betört a 16-os baloldalán, jobb külsővel betette volna, de blokkolták a védők kezezés gyanú mellett, a lepattanót egy csel után visszahúzta a védők gyűrűjében és ellőtte, de Demjén hárított.

A 15.percben Gál próbálkozott átlövéssel, de Demjén oldalra tolta a játékszert.

A 17.percben Sajbán Máté lépett ki ziccerben a védők között, de a visszaérő Hidvégi nagyot mentett, sikerült elpöckölni a labdát a budaörsi játékos elöl a lövés előtt.

A 19.percben egy lefejelt labda Adamcsek elé került, messziről ellőtte, de a játékszer mellésuhant.

A 27.percben Petneházi végezhetett el szabadrúgást ígéretes helyről, de a lövés ezúttal jócskán fölément.

A 29.percben Petneházi jobb oldali szögletét Fehér fejelte nem sokkal fölé.

A 30.percben kényszerű csere a Budaörsnél: Medgyes jött le sérülés miatt, Bakos állt be helyette.

A 33.percben Elek csúsztatásával Vólent lépett ki, de kicsit hosszan szöktette magát, ráadásul a lövés pillanatában mintha meglökték volna, így oda lett a helyzet.

A 35.percben Czvitkovics ment el a jobb oldalon Sajbán Máté passzával, jól emelt középre, de Lengyel nagy helyzetben melléfejelt.

A 38.percben Bévárdi egy remek csel után lendületesen indult kapura, lövését Demjén védeni tudta, a kipattanó mintha Csobánki kezét érintve ment volna tovább, Petneházi azonban érkezett, és fölébombázott.  

A szünetben cserélt a Budaörs: Lengyel helyett Palincsár lépett pályára.

A második félidőt nagyszerűen kezdtük.

A 46.percben Nemes beadását Vólent pöckölte tovább Elek elé, aki visszagurított középre lövésre, Petneházi átvette, de kicsit hosszabban tolta meg, lövése kijött Demjénről, végül felszabadítottak a budaörsiek.

A 47.percben sikerült az egyenlítés: Petneházi felívelését Elek stukkolta maga elé Kékesi mellett, majd higgadtan a hálóba gurított (1:1).

Az 53.percben megfordítottuk a találkozót! Petneházi felívelt szabadrúgásába Lorentz fejelt bele, nagy ívben szállt a labda a felsőlécre, a lepattanót pedig Vólent a hálóba stukkolta (2:1)!

A 60.percben Elek hámozta át magát Tányéroson, majd a 16-os jobb oldalán ellőtte, de Demjén védeni tudott.

A 65.percben Elek kapott sárga lapot csapatunkból.

Csapatunk egyúttal cserélt is: a vezető gólt szerző Vólent helyett Berde állt be.

A 68.percben a Budaörs kihasználta az utolsó cserelehetőségét: Marques-Airosa folytatja Csobánki helyett.

A 69.percben Elek csúsztatását követően a jó ütemben kilépő Nemes passzolta be üres területbe a labdát, pedig közben le is rántották, Petneházi estében lőtte el, de Demjén védett, majd a földön ismét belekotort játékosunk ballal, a játékszer azonban ezúttal is kijött a vendégek kapusáról.

A 70.percben a budaörsi Tányéros kapott sárga lapot.

Szintén a 70.percben Petneházi jobb oldali beívelésébe Gál csúsztatott bele, de Demjén ismét védeni tudott, majd Oláh Gábor kifelé ítélt szabadrúgást.

A 73.percben Balajcza bravúrjára volt szükség: Adamcsek ment el a jobb oldalon, beemelt labdájába nagyon röviden tudtunk belecsúsztatni, Czvitkovics érkezett, és a lábak között kapura lőtt, Balajcza azonban lábbal hárított.

A 76.percben cserélt Varga Attila vezetőedzőnk: Elek helyett Balázs lépett pályára.

Röviddel később kis szerencsével Balázs gólt szerezhetett volna: az elképesztő mennyiséget futó Bévárdi jól húzta meg a jobb oldalon, begurított Balázs elé, de a játékszer elakadt egy budaörsi lábon.

A 88.percben eldőlhetett volna a 3 pont sorsa: Hidvégi jól ívelt előre, Balázs elhúzta a labdát Tányéros mellett és egy az egyben mehetett kapura, Tányéros utolérte, Demjén kimozdult, Balázs el tudta ugyan lőni, de valamelyikőjükről fölépördült a labda.

A 90.percben még cseréltünk egyet: Petneházi jött le, Lázár ment be.

2 perc lesz a hosszabbítás.

Vége a mérkőzésnek! Csapatunk hátrányból fordítva nyert a Budaörs ellen, és a többi eredmény ismeretében, újabb hihetetlen fontos győzelmet arattunk!

BFC Siófok – Budaörs 2:1 (0:1)  

2018.04.29. 16:58

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu