BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR

Csapatunk 13:00-kor kezd a Révész Géza utcában a Credobus Mosonmagyaróvár ellen a Merkantil Bank NB II 21.játéknapján.

A mérkőzés játékvezetője Berényi Tamás lesz, asszisztensei Vígh-Tarsonyi Gergő és Iványi István, míg a tartalék játékvezető Dr.Kovács Gergely.

Megvannak az összeállítások is:

BFC Siófok: Balajcza, Kozma, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Elek, Szilágyi, Petneházi, Lorentz, Lázár, Opavszky. Vezetőedző: Varga Attila. Cserék: Tajti, Tamaskó, Erőss, Szabó B., Senic, Berde, Kovács D.

Credobus Mosonmagyaróvár: Tarczy, Zsirai, Kapacina, Laki, Vágó, Lőrinczy, Szépe, Bohner, Tóth L., Szpirulisz, Katona. Vezetőedző: Várhidi Péter. Cserék: Boros, Kovács B., Darázs, Bartos, Kószás, Huszárik, Zsigmond.

Remekül kezdtük a találkozót! Egy rosszul visszapasszolt labdára a 4.percben Bévárdi csapott le, elhúzta a játékszert Tarczy mellett, majd higgadtan a hálóba lőtt (1:0)!

A 19.percben Kozma ment el a bal oldalon, jól ívelt középre, Eleknek magas lett a labda, de a felugrással megzavarta a védőjét, így a játékszer Nagy D. elé került, a lövés pillanatában azonban szerelni tudták.

A 24.percben Petneházi végezhetett el szabadrúgást a 16-os sarkáról, jól tekerte kapura, de Tarczy fölétolta.  

A 28.percben Petneházi kapott sárga lapot csapatunkból. A vendégek jól tekerték középre a labdát a baloldali szabadrúgásból, Szépe nyúlt bele, de Balajcza elvetődve védeni tudott.

A 30.percben Petneházi remek labdát emelt be üres területbe Kozma elé a 16-os baloldalán, a lövésébe Tarczy vetődött bele, a lecsorgó labdát még az alapvonalról Kozma középre kanalazta, de nem volt érkező.

A 32.percben baloldali kontra végén a visszagurított labdát Kapacina lőtte el, de Lorentz blokkolni tudott a nagy helyzetben.

Röviddel később Lázár ment el a jobb oldalon Opavszky passzával, középre ívelt, de az érkező Kozmának és Bévárdinak is hosszú lett, így újabb lehetőség maradt kihasználatlanul.

A 36.percben Balajcza védett nagyot! Lőrinczy végezhetett el jó szögből szabadrúgást, ellőtte a sorfal felett, de Balajcza fölétornázta a léc alá csapódó labdát.

A 42.percben kényszerű cserét hajtott végre Varga Attila vezetőedzőnk: Elek Bence sérült meg a bal combján, Kovács D. állt be helyette.

A 45.percben Kovács D. volt szemfüles a jobb oldalon, lesprintelte a védőjét, majd az alapvonalról visszagurított, de ezúttal se értünk oda a labdára.

1 perc lesz a hosszabbítás.

A végére még maradt egy lövés: Kovács D. – Bévárdi volt a labda útja, majd a lekészített labdát Lázár lőtte fölé jobb külsővel.

Amilyen jól indult az első, olyan rosszul a második félidő: az 54.percben egy jobbról betekert szabadrúgásra az előrehúzódó Szépe ugrott fel jó ütemben és a hálónkba fejelt (1:1).

Az 59.percben büntetőt kapott a Mosonmagyaróvár: egy balról beemelt labdára Laki mozdult rá, Balajcza kilépett a kapujából, és talán találkozott is Lakival, aki túl könnyen adta meg magát, Berényi Tamás játékvezető pedig a 11-es pontra mutatott. Lőrinczy állt oda, de bravúrral hárította a büntetőt!

A 60.percben Zsirai kapott sárga lapot a vendégektől.

A 66.percben megszerezte a vezetést a Credobus Mosonmagyaróvár: egy röviden kifejelt labda Zsiraihoz került, aki kapura húzta féloldalasan a labdát, ami aztán a hálónkba csapódott (1:2).

A 70.percben cserélt csapatunk: Kozma helyett Berde folytatta a játékot.

A 71.percben Bévárdi készítette le Berdének a játészert, takarásból leadott lapos lövését azonban fogta Tarczy.

A 75.percben eldönthették volna a találkozót a vendégek: Lőrinczy passzával Laki lépett ki ziccerben, elhúzta Balajcza mellett is, de a visszazáró Szilágyi szerelni tudta még mielőtt ellőhette volna a támadó.

A másik oldalon Petneházi végezhetett el jó szögből szabadrúgást, de a lövés elakadt a sorfalban, a lepattanót ismét Petneházi lőtte el, ezúttal ballal, de Tarczy oldalra tolta a labdát. A kipattanóra Bévárdi startolt, de Szpirulisz szögletre blokkolt.

A 77.percben megszületett az egyenlítő gólunk! Petneházi szögleténél nem tudtak felszabadítani a vendégek, a labda Nagy D. elé került, bombaerős lövése pedig a kapuba suhant (2:2)!

A 86.percben cseréltek a vendégek: Kapacinát Huszárik váltotta.

A 89.percben nem sok hiányzott, hogy visszavegyük a vezetést: Nagy D. beemelt labdáját Kovács D. pörgette el Tarczy mellett, de a játékszer az alapvonalon túlra került.

A 90.percben újabb mosonmagyaróvári csere következett: Lőrinczy jött le, Darázs érkezett helyette.

2 perc a hosszabbítás.

Vége a találkozónak, döntetlennel zártuk hazai pályán a 2017-es évet.  

2017.12.10. 12:39

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu