BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-SOPRONI VSE

Kedves Szurkolóink!

19:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 1.fordulója, ellenfelünk a Soproni VSE lesz. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Balajcza, Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas, Gál, Erőss, Nagy D., Kovács D., Petneházi, Elek. Vezetőedző: Disztl László

Soproni VSE: Gelei, Angyal, Fehér, Ágh, Bor, Sifter, Tóth M., Szőke, Kővári, Szabó L. Vezetőedző: Németh Szabolcs

A mérkőzés játékvezetője Dr.Kovács Gergely, segítői Király Zsolt és Kepe Arnold. 

Elkezdődött a találkozó.

A 9.percben nagy helyzetet hagyott ki a vendég csapat: egy jobb oldali kontra végén Szőke indult el keresztbe a 16-osunk előterében, kitette Borhoz, aki ballal ellőtte, de ez inkább bepassznak volt jó, Garda üresen állt középen, a nagy ziccerben azonban mellélőtt.

A 11.percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgással Nagy Dániel indult el a jobb oldalon, középre tette Elekhez, de lövését blokkolták a soproni védők.

A 12.percben Petneházi végezhetett el szabadrúgást a jobb oldalról, jól tekert a kapu elé, Gál centikkel maradt le a labdáról, de Elek át tudta venni a labdát, védővel a nyakán ellőtte, a soproni kapus, Gelei lábáról azonban elgurult a labda az ötösön belül és mellément.

A 14.percben Kovács Dávid cselezett a 16-os sarkánál, majd kapura tekert, de a lövés elsuhant a kapufa mellett.

A 18.percben újabb veszélyes Petneházi szabadrúgás szállt középre, Elek jött a rövidre és jól lőtte el, de Gelei bravúrral hárított, majd Fehér felszabadított.

Egy perccel később ismét Petneházi és Elek volt a főszereplő: ezúttal baloldalról ívelt középre egy pontrúgást Petneházi, Elek kibújt a védők gyűrűjében és a hálóba fejelt, de korai volt a gólöröm, mert les címén nem adták meg a találatot és maradt a 0:0.

A 26.percben Kovács Dávid csapott le egy labdára, és a 16-os jobb oldalán lement az alapvonalig, visszahúzta a bal lábára, de rövid sarokra leadott lövését védte Gelei.

A 37.percben Elek Bence kapott csapatunkból sárga lapot.

A félidő végén még kimaradt egy soproni lehetőség: a 41.percben egy lapos passz ment be a védőink mögé az előrehúzódó Angyalhoz, lövése azonban az oldalhálót érintve ment mellé.

A második játékrészt jól kezdtük, aminek az 53.percben meg is lett az eredménye, a megérdemelt vezetés: Petneházi jobb oldali szabadrúgására Elek mozdult nagyszerű ütemben, és szépen csúsztatott a vendégek kapujába (1:0).

A 62.percben kontrát vezethettünk egy labdaszerzést követően: Petneházi passzolta ki balra Kovács Dávidhoz, aki megindult a soproni kapura, de bal lábas lövését hárította Gelei.

1 perccel később Kovács D. passzát Petneházi készítette le sarokkal Eleknek, de jobb lábas bombája fölésuhant.

A 65.percben cseréltek a vendégek: a csapatkapitány Siftert Kokenszky váltotta.

A 67.percben Bor szögletét Ágh fejelte mellé.

A 68.percben a soproni Fehér kapott sárga lapot.

A 69.percben egy jobb oldalról átemelt labdát Bor vette át, majd ballal mellélőtt.

A 71.percben hálóőrünk, Balajcza Szabolcs hatalmas bravúrt mutatott be: Garda kapott egy labdát Kőváritól szemben a kapunkkal, mintegy 18 méterről lövésre szánta el magát, ami egy blokkolni akaró védőnkön irányt változtatott, de Balajcza így is szögletre tudta tornázni a játékszert.

A sarokrúgás után Ágh fejelt a kapunkra, de a gólvonalon álló Erőss menteni tudott, a soproniak gólt reklamáltak, a játék azonban mehetett tovább.

A 74.percben ismét cseréltek a vendégek: Szabó jött le, helyette Gyürki folytatta.

A 76.percben Bor baloldali szögletét Kokenszky fejelte nem sokkal fölé. 

Kihasználta utolsó cseréjét is Németh Szabolcs: Szabó helyett Kovács Dominik állt be a Soproni VSE-nél.

A 80.percben cserélt csapatunk: Kovács Dávidot váltotta Bévárdi Zsombor.

A mérkőzés hajrájában még mindkét csapat előtt adódott lehetőség: először Nagy Dániel indulhatott el lendületesen a vendégek kapujára, Ágh megpróbálta buktatni, de sikertelenül, játékosunk azonban ekkor ütemet vesztett, és lövését blokkolni tudták.

A másik oldalon Tóth M. ugratta ki egy jó labdával a csereként beálló Gyürkit, középre gurított, de Kokenszky elöl Hidvégi szögletre vágta a játékszert.

A 87.percben csapatunkból Erőss Csaba kapott sárga lapot, míg a vendégek részéről Ágh. A BFC Siófok egyúttal cserélt: Nagy Dániel helyett Kozma Richárd lépett pályára. 

A végeredmény maradt az 1:0, csapatunk fontos győzelemmel rajtolt az őszi szezonban.

Végeredmény: BFC Siófok – Soproni VSE 1:0 (0:0)

2017.07.30. 18:30

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu