BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-SOROKSÁR SC

Csapatunk 16:00-kor kezd a Soroksár SC ellen a Révész Géza utcai stadionban.

A mérkőzés játékvezetője Radványi Ádám, asszisztensei Huszár Balázs és Király Zsolt. A tartalék játékvezető Berényi Tamás lesz.

Megvannak az összeállítások:

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Elek, Hidvégi, Petneházi, Farkas, Lorentz, Lázár, Opavszky. Vezetőedző: Varga Attila. Cserék: Kis T., Tamaskó, Szabó B., Szilágyi, Berde, Balogh B., Kovács D.

Soroksár SC: Kovács, Valencsik, Frőhlich, Csillag, Lakatos, Gárdos, Albert, Tamási, Gyömbér, Derekas, Dvorschák. Vezetőedző: Lipcsei Péter. Cserék: Steer, Fülöp, Gera, Silye, Pergel, János, Pál.

Az ellenfélnél több volt siófoki játékos is van, közülük Gárdos a kezdőben kapott helyet, míg Fülöp és Pál a kispadról várnak majd bevetésre.

Csapatunk kezdte a találkozót.

Jó iramot diktálunk, offenzívan játszunk. A 8.percben Kovács bravúros védésére volt szükség, hogy ne szülessen meg az első siófoki gól: egy gyorsan elvégzett szabadrúgást jól ívelt fel Petneházi, Nagy D. futott be üres területre, és a kicsit kint álló Kovács felett célba vette a kaput, de lövésébe a vendégek hálóőre bele tudott nyúlni, és felsőlécről tolta a labdát, ami aztán fölément.

A 10.percben egy lekészített labdát Farkas lőtt el laposan, de Kovács ezúttal is hárított.

A 30.percben a soroksáriak egy átlövéssel veszélyeztettek: Csillag bombaerős lövése Fehér fejéről ment fölé, és így szögletre.

A 33.percben Lorentz kapott sárga lapot csapatunkból.

A 40.percben Nagy D. szerzett a középpályánál labdát, lendületesen ment el a baloldalon, majd egy visszahúzás után eltekerte a hosszú alsó sarokra, de Kovács védte a lövést.

A 44.percben ismét Csillag próbálta átlövéssel bevenni a kapunkat, de a labda nem sokkal fölésuhant.

Az első félidő végén Gárdos ütött vissza akció közben Nagy D. arcába, amiért a soroksári játékos sárga lapos figyelmeztetésben részesült. A szabadrúgást jól tekerte a kapu elé Petneházi, kisebb kavarodás alakult ki, nem tudtak felszabadítani a vendégek, végül Lorentz lőtt a soroksári hálóba (1:0)!

Szünet következik.

Nem volt csere egyik oldalon se.

Amilyen jól zártuk az első játékrészt, olyan jól kezdtük a másodikat! A 48.percben Petneházi baloldali szabadrúgásánál remek ütemben előzte meg az amúgy jól védő Kovácsot Elek, és a hálóba csúsztatott (2:0)!

Az 53.percben Radványi Ádám játékvezető Derekasnak mutatott fel sárga lapot, mert nem hagyott elvégezni egy szabadrúgást.

Az 56.percben gyönyörű szólót láthattunk: Bévárdi egy labdaszerzést követően lendületesen vitte kapura a labdát, ballábas lövése azonban mellésuhant.

Kettős cserét hajtott végre Lipcsei Péter az 57.percben: Csillag helyén Pál folytatja a játékot, Derekas helyett Gera állt be.

Az 59.percben Lázár kapott sárga lapot csapatunkból lerántásért.

A Soroksár támadólag lép fel a szépítés reményében: a 60.percben Frőhlich tálalt Gera elé remek labdát a lyukon, de kimaradt a ziccer, mert Balajcza óriási bravúrral védett!

A 61.percben gólt szerzett a Soroksár: Valencsik baloldali beadását Frőhlich fejelte a kapunkba (2:1).

Nem sok hiányzott, hogy a gólra gólt rúgjunk: Farkas ugrott ki a jobb oldalon, jól indult el befelé, ballal lőni akart, de blokkolták, így került a labda az előrehúzódó Hidvégi elé, de lövésébe belevetődtek.

Beszorultunk, teljes elánnal jön előre a Soroksár.

A 69.percben Tamási kapott sárga lapot reklamálás miatt.

A 71.percben Elek bombája suhant a soroksári kapu fölé, igaz egy vendég lábról, így szöglet következhetett. Petneházi jól ívelt a rövidre, Lorentz remek ütemben csúsztatott bele, de újra sarokrúgás következhet, mert az alapvonalon túlra pattant az egyik soroksári védőről a játékszer.  

Varga Attila vezetőedzőnk is kettőt cserélt a 79.percben: Szilágyi és Tamaskó állt be, Opavszky és Farkas jött le.

A 82.percben Tamaskó kapott sárga lapot rossz ütemű becsúszásért.

A 85.percben kihasználta utolsó cserelehetőségét Lipcsei Péter: János lépett pályára Albert helyett.

A 87.percben eldőlhetett volna a mérkőzés, óriási helyzet maradt ki: Tamaskó ment el a jobb oldalon, jól ívelt középre, Hidvégi érkezett, de fejesébe belekapott Kovács, és fölétornázta a játékszert.

A 90.percben vastaps mellett jött le a pályáról a sokat dolgozó Bévárdi, a helyére Varga Attila vezetőedzőnk Balogh B.-t állította be.

4 perc lesz a hosszabbítás, a Soroksár minden bizonnyal mindent meg fog tenni az egyenlítés érdekében.

Egy szöglet következett a vendégek részéről, de Balajcza magabiztosan húzta le a labdát.

Vége a mérkőzésnek! Megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot. Az első félidei tetszetős játék után, nagyot küzdött csapatunk a második játékrészben is!

BFC Siófok – Soroksár SC 2:1 (1:0)  

2017.11.05. 15:37

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu