BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-SZOLNOKI MÁV FC

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 30.fordulója, ellenfelünk a Szolnoki MÁV FC lesz a Révész Géza utcai stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Elek, Szilágyi, Petneházi, Berde, Nemes, Gál, Vólent. Vezetőedző: Varga Attila

Szolnoki MÁV FC: Hrabina, Molnár, Horgosi, Kenderes, Tóth L., Farkas, Olasz, Pintér, Pantovic, Papp, Földi. Vezetőedző: Balogh Pál

A mérkőzés játékvezetője Radványi Ádám, segítői Ring György és Kovács II Gábor. A tartalék játékvezető Dolnegó Bálint.

A 3.percben Molnár felívelését követően Olasz fejelt le a labdát a 16-os előterében, Pantovic ballal lőtt, de a labda mellément.

A 6.percben Pintér vállalkozott távoli lövésre, de a léc alá lecsapódó labdát Balajcza fölétornázta.

A 22.percben jegyezhettük fel az első veszélyesebb próbálkozásunkat: Bévárdi passzát követően Elek fordult kapura, de lapos átlövését védte Hrabina.

A 23.percben  egy szép támadás végén Elek tolta ki jobbra a játékszert, Nagy D. középre ívelt, a hosszún érkezett Bévárdi, aki a földre stukkolva próbálta befejelni a labdát, de Hrabina a kapufának nekiesve szögletre paskolta.

Röviddel később Olasz baloldali beadását Pantovic vette át, lövésébe azonban Gál bele tudott lépni, majd Nemes szögletre mentett.  

A 31.percben Petneházi jobb oldali szabadrúgását Gál fejelte a rövid sarokra, de Hrabina szögletre tolta.

A szögletből a 32.percben megszereztük a vezetést! Petneházi jól ívelt a kapu elé jobbról, többen is beleértek, végül Hrabina lábáról került Elek elé, aki a hálóba pofozta a labdát (1:0)!

A 38.percben gyors kontrát vezettünk, Nagy D. ment el a jobb oldalon, első bepasszolási kísérletét blokkolták, a másodikat viszont jól készítette le Vólentnek, lövése azonban elgurult a hosszú kapufa mellett.

1 perc hosszabbítást jelzett Dolnegó Bálint tartalék játékvezető.

A hosszabbításban növelni tudtuk előnyünket! Nagy D. baloldali bedobásába rosszul csúsztatott bele a szolnoki Molnár, majd Papp és Pantovic kivárt, Vólent csapott le a labdára, majd jobbal kilőtte a hosszú sarkot (2:0)!

A szünetben cseréltek a vendégek: Pantovic helyére Jasarevic állt be.

A 49.percben egy jobb oldali bedobást követően a lekészített labdát Kenderes bombázta mellé.

Az 50.percben három is lehetett volna közte: Nemes felívelésénél Nagy D. küzdött meg a labdáért, bepasszát azonban Vólent jócskán fölévágta.

Az 51.percben a vendégek kapusa, Hrabina kapott sárga lapot vélhetően szövegért.

A 60.percben szépítési lehetőség adódott a Szolnok előtt: Jasarevic lépett ki lesgyanús szituációban Földi és Olasz összjátékát követően, de lövésébe még bele tudott csúszni Gál.  

A 71.percben cserélt csapatunk: Vólent helyett Lénárt állt be.

Rövid időn belül két veszélyes elfutása következett Nagy D.-nek a jobb oldalon: az első bepasszánál Elek becsúszva próbált gólt szerezni, míg a másodiknál a visszagurítására Petneházi érkezett, de ígéretes helyzetben elpattant a labda – mindkét lehetőség odalett.

A 78.percben cserélt a Szolnok: Angyal állt be Farkas helyett.

A 83.percben cserélt Varga Attila: Petneházi helyett Hidvégi folytatta a játékot.  

A 84.percben Berde remek távoli lövéssel kínálta meg Hrabinát, aki azonban védeni tudott.

A 89.percben Elek végleg eldöntötte a 3 pont sorsát: az egész mérkőzésen remek teljesítményt nyújtó Nemes küzdött meg egy labdáért a baloldalon, megszerezte Horgositól, majd nagyszerű ütemben tolta be Elek elé a labdát, aki betört a 16-oson belülre, majd a kivetődő Hrabina felett a hálóba emelt (3:0)!   

4 percet hosszabbít Radványi Ádám játékvezető.

A ráadásban még egyet cserélt Varga Attila vezetőedzőnk: Kiss B. állt be Nagy D. helyett.

…és ha már Kiss Balázs beállt, fiatal játékosunk megszerezte élete első NB II-es gólját! A félpályánál labdát szerzett Kenderestől, a tétovázó védők között elvitte a labdát, majd ballal a szolnoki hálóba lőtt (4:0)! Gratulálunk Balázsnak a gólhoz!

Csapatunk újabb fontos, megérdemelt győzelmet aratott!

BFC Siófok – Szolnoki MÁV FC 4:0 (2:0)

Varga Attila vezetőedzőnk nyilatkozata a Szolnok elleni győzelem után:

"Az első félidőben taktikailag gondjaink voltak, az első vonalban nem működött a védekezésünk, mégis mi szereztünk megnyugtató előnyt a szünetre! A folytatásban viszont türelmes, tudatos, higgadt, taktikailag kitűnő félidőt produkáltunk! Megérdemelt a győzelmünk!"

2018.04.15. 16:44

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu