BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-WKW ETO FC GYŐR

Kedves Szurkolóink!

17:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 3.fordulója, ellenfelünk a WKW ETO FC Győr lesz. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk!

A mérkőzés játékvezetője Dolnegó Bálint lesz, az asszisztensei Pápai Zoltán és Vad Anita. 

Megvannak az összeállítások:

BFC Siófok: Balajcza, Nagy D., Elek, Hidvégi, Szilágyi, Petneházi, Farkas, Lorentz, Gál, Kovács D., Lázár. Vezetőedző: Disztl László. 

WKW ETO FC Győr: Gyurákovics, Nagy Á., Pongrácz, Bagi, Beliczky, Erdélyi, Szimcso, Boszorád, Szatmári L., Rokszin, Debreceni. Vezetőedző: Bekő Balázs 

A mérkőzést a vendégek kezdték.

A 3.percben Petneházi ívelt középre élesen szabadrúgást balról, a győriek kapusa Gyurákovics öklözött, Kovács Dávid gyűjtötte be a kipattanót, de lövését blokkolták. 

A 7.percben Bagi próbálkozott lapos átlövéssel, de mellément a játékszer. 

A 9.percben Szatmári L. végezhetett el szabadrúgást a baloldalról, de Elek tisztázni tudott. Szatmári visszaszerezte a labdát, újra középreívelt, Debreceni belebólintott, Balajcza azonban könnyedén fogta a fejest.

A 12.percben Beliczkyt ugratták ki lapos passzal, Lorentz nyúlt oda és szögletre tisztázott.

A sarokrúgás után kavarodás volt a kapunk előtt, ide-oda pattogott a labda, egy lövésbe Balajcza nyúlt bele, majd Lorentz vágta ki a játékszert a gólvonal előtt.

A 20.percben lapos passzokkal próbált a 16-osunkon belülre kerülni a Győr: Szatmári lépett ki a védők között, de Balajcza lefülelte, és kivetődve hárított. 

A 21.percben Szilágyi jobb oldali beadását kicsúsztatták a vendégek, Farkas érkezett a hosszún, és igazítás után kisodródva lőtt, Gyurákovics azonban védeni tudott. 

A 23.percben Nagy D. gyorsan elvégzett jobb oldali bedobásával Kovács D. ment le az alapvonalig, jól lőtte keresztbe az 5-ösön, de nem volt érkező. 

A 25.percben veszélyes kontrát vezethettek a vendégek, 3 a 2-ben vihették a kapunkra, Beliczky azonban műeséssel próbált pontrúgást kicsikarni - Dolnegó Bálint játékvezető sárga lapot adott neki. 

A 29.percben megszerezte a vezetést a Győr: Szatmári L. baloldali szabadrúgásába középen ketten is belecsúsztattak, majd a felsőlécről lepattanó labdát Nagy Á. kotorta a hálónkba (0:1). 

A 31.percben Pongrácz rántotta le Hidvégit, amiért Dolnegó Bálint felmutatta a sárga lapot a győriek játékosának. Farkas is sárgát kapott csapatunktól lökdösődésért.

A 34.percben gólt szereztünk, de érvénytelenítették a találatot: Nagy D. jobb külsővel jól ugratta ki a jobb oldalon Kovács D.-t, aki ügyesen a kapu elé emelt, Elek Gyurákovicsot megelőzve a hálóba bólintott, de korai volt az öröm - kapustámadásnak minősítették. Reklamálásért Elek sárga lapot kapott. 

Vége az első félidőnek. 

Disztl László vezetőedzőnk cserélt a szünetben: Kovács Dávid helyett Bévárdi Zsombor állt be.  

Komolyabb helyzet nélkül telt el az első 10 perc a második játékrészben - egyedül Bévárdi elfutása volt veszélyes Lázár passza után, de beadását elfejelték Elek elöl. 

A 60.percben újabb cserénk volt: Lázár helyett Erőss állt be. 

A 62.percben Erdélyi kapott sárga lapot a Győrből. 

A 64.percben Farkas húzódott előre, lövésre szánta el magát, de az fölésuhant.

A 68.percben remek labdakihozatalt láttunk: Szilágyi, Petneházi, Nagy D. volt a labda útja, aki jól tekert be, Bévárdi fejelte le a hosszún, de Elek elöl tisztáztak a győri védők.

A 70.percben Balajcza bravújára volt szükség: a 16-osunk sarkáról leadott bombát védte, a kipattanót Bagi lőtte el, de sikerült blokkolni.

A 73.percben cserélt a Győr: Beliczky helyett Zamostny lépett pályára. 

A 74.percben újabb győri csere következett: Kabát állt be Erdélyi helyett. 

A 75.percben csapatunk is cserélt: Disztl László vezetőedzőnk kockáztatott, a védő Szilágyi helyett egy fiatal támadó állt be, a debütáló Balogh Bence Benitó. 

A 80.percben megszerezte a Győr a második gólt is: egy baloldali támadás végén a középre ívelt labdát Zamostny fejelte a kapunkba (0:2).

A 81.percben szépítési lehetőség maradt ki: Balogh B. passzolta ki Nagy D.-hez a labdát, jó volt a beadás, Bévárdi fejelte le a játékszert, Elek még hozzáért, de Gyurákovics reflexből belenyúlt és bravúrral hárított.  

A 84.percben kihasználta utolsó cseréjét Bekő Balázs: Szatmári L. jött le, Tajthy állt be. 

A 88.percben Szimcso szerzett labdát a 16-osunk sarkánál Farkastól, ballal lőtt, de Balajcza jól zárta a rövid oldalt és védett.

A 90.percben Nagy D. keveredett át a baloldalra, jól tekert be, de Hidvégi mellécsúsztatott. 

Kovács J. Zoltán tartalék játékvezető 4 percet jelzett hosszabbításként. 

Petneházi remek szabadrúgást tekert be balról, de nem ért hozzá senki és Gyurákovics lehúzta a labdát. 

Vége a mérkőzésnek, hazai pályán szenvedtünk vereséget.

BFC Siófok - WKW ETO FC Győr 0:2 (0:1)

 

2017.08.13. 11:56

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu