BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - BFC SIÓFOK-ZTE FC

Kedves Szurkolóink!

19:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 23. elmaradt fordulójának pótlása, ellenfelünk az ZTE FC lesz a Révész Géza utcai stadionban. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Elek, Szilágyi, Petneházi, Nemes, Lorentz, Gál, Vólent. Vezetőedző: Varga Attila

ZTE FC: Kovács Z., Polényi, Forgács, Babati, Devecseri, Króner, Fodor, Bedi, Ekker, Nagy T., Hudák. Vezetőedző: Artner Tamás

A mérkőzés játékvezetője Horváth Tibor, segítői Király Zsolt és Kis Zoltán. A tartalék játékvezető Kovács Gábor Péter 

A mérkőzés előtt egy perces néma gyászszünettel emlékeztünk Barczi Attilára, a Siófoki Bányász SE Öregfiúk csapatának játékosára, aki hétfőn tragikus hirtelenséggel hunyt el. Emlékét megőrizzük, nyugodjon békében!

Pörgő iramban, jó ritmusban indult a találkozó.

Az első említésre méltó esemény a 16.percben történt, amikor csapatunk gólt szerzett, de korai volt az öröm. Nagy D. bedobásába belecsúsztattak a 16-oson belül, a labda Elek elé került, aki a hálóba emelt. A ZTE játékosai nem is reklamáltak, indult mindenki középkezdéshez, a siófoki oldal örült a gólnak,azonban elég sok kivárás után Király Zsolt asszisztens lest intett, a találatot pedig érvénytelenítették.

A 36.percben Nemes baloldali beadását Elek fejelte kapura, de Kovács Z. szögletre tolta.

A 38.percben Bedi cselezgetett a 16-osunk jobb oldalán, majd kiszorított helyzetből laposan lőtt, de Balajcza hárított.

A 42.percben óriási helyzet maradt ki: remek összjátékot követően Elek lépett ki üres területbe a jobb oldalon, a megkapott labdát előtte a kapu előtt, Vólent lemaradt középen, de a hosszún érkezett Bévárdi, de lövése mellément. Nagy ziccer volt!

A 44.percben Petneházi baloldali szöglete átjutott a hosszú oldalra, Nagy D. emelte vissza, Vólent kapura tudott vele fordulni, de tekerése nem sokkal elment a felső sarok mellett.

A második játékrész siófoki sárga lappal indult, a 46.percben Lorentz kapott figyelmeztetést Horváth Tibor játékvezetőtől.

A 49.percben egy baloldali támadás végén Fodor lőtt kereszbe az ötösünkön belül egy labdát, de nem volt érkező.

Az 50.percben hatalmas ziccert hagyott ki a ZTE: Bedi volt szemfüles és Fehértől elvette a játékszert, amit egy az egyben vihetett rá Balajczára, de ballal mellélőtt.

Az 52.percben Petneházi emelését Vólent fejelte kapura, de Kovács Z. hárított.

Egy perccel később a másik oldalon Babati cselei követően ballal a kapu elé tekert, Bedi csúsztatott bele, de a labda elsuhant a kapufa mellett.

Az 54.percben Petneházi baloldali szöglete jól szállt középre, de a rövid sarokra mozduló Lorentzet egyértelműen fellökték, a 11-es azonban elmaradt.

A 70.percben 10 főre fogyatkozott csapatunk: Lorentz felelőtlen buktatásért megkapta második sárga lapját, így egyúttal a pirosat is.

Cseréltek a vendégek: Paudits lépett pályára Nagy T. helyett.

A 74.percben Varga Attila vezetőedzőnk is cserére szánta el magát: Vólent jött le, a helyére Balázs állt.

A 79.percben mintaszerű támadást vezettünk, átkerült a labda a baloldalra, Nemes beadása lecsúszott a lábáról, de így lett veszélyes, Kovács Z. a léc alól tolta fölé.

A 80.percben cserélt a ZTE: Polényi helyett Vernes állt be.

A 82.percben a vendégektől Forgács kapott sárga lapot.

A 83.percben Fehér is sárga lapot kapott csapatunkból.

A 84.percben ismét villant a sárga lap, paprikás a hangulat: ezúttal Horváth Tibor játékvezető Babatit figyelmeztette a zalaegerszegiektől.

A 85.percben emberhátrányban is megszereztük a vezetést: Petneházi kapott egy remek labdát a jobb oldalon, jól adta be, a második hullámban érkezett Elek, aki higgadtan kilőtte az alsó sarkot (1:0)! A gól után Elek sárgát kapott, mert levette a mezét.

A 87.percben cserélt Varga Attila: Nagy D. helyett Futó állt be.

A vendégek is cseréltek: Ekker helyére Jelena érkezett.

3 percet hosszabít Horváth Tibor játékvezető.

Varga Attila kihasználta az utolsó cserelehetőségünket is: Berde ment be, Petneházi jött le.

A 93.percben eldöntöttük a 3 pont sorsát! Egy kifejelt labdát Futó lőtt előre jó magasan, Babati elszámolta magát és átpattant fölötte, Elek indulhatott meg a zalaegerszegi kapura, okosan bemutatott egy passzt Bévárdi felé, de helyette laposan kilőtte a hosszú alsó sarkot (2:0)!

Csapatunk hatalmasat küzdve, emberhátrányban is nyerni tudott!

BFC Siófok – ZTE FC 2:0 (0:0)  

2018.04.11. 18:39

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu