BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

17:30-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 2.fordulója, ellenfelünk a Credobus Mosonmagyaróvár lesz. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk! 

Megvannak a kezdőcsapatok: 

Credobus Mosonmagyaróvár: Tarczy, Bohner, Szpirulisz, Vágó, Juhász, Schmatovich, Zsirai, Lőrinczy, Laki, Katona, Tóth L. Vezetőedző: Várhidi Péter

BFC Siófok: Balajcza, Szilágyi, Lorentz, Hidvégi, Farkas, Gál, Erőss, Nagy D., Kovács D., Petneházi, Elek. Vezetőedző: Disztl László

A mérkőzés játékvezetője Farkas Tibor lesz, segítői Szalai Dániel és Török Katalin.

Elkezdődött a mérkőzés.

Nem kezdődött jól a találkozó: a 10.percben egy bedobást követően Lőrinczy tálalt jó labdát Schmatovich elé, aki mintegy 22 méterről elemi erővel bombázott a léc alá (1:0).

A korai gólt követően nem estünk szét: a 13.percben Petneházi végezhetett el szöglettel felérő szabadrúgást a baloldalról, rácsavarta a rövidre, de Tarczy védett.

A 14.percben újabb mosonmagyaróvári bedobás következett a baloldalról, ezúttal Laki került helyzetbe, de Lorentz blokkolta a lövést.

A 16.percben Katona kapott sárga lapot a hazai csapatból.

A 18.percben Petneházi végzett el szabadrúgást a jobb oldalról, de a felsőlécen csattant a labda.  

A 24.percben Zsirai vállalkozott lövésre, a kellemetlenül lecsapódó labdát Balajcza lábbal hárította.

A 26.percben Petneházi volt erőszakos és labdát szerzett a hazai térfélen, majd szemben a kapuval lövésre szánta el magát, de Tarczy védeni tudott.

A 33.percben egy bedobásunknál Tóth L. startolt a labdára, elvette Erőss visszapasszát, majd jobbról lendületesen elindult befelé, azonban ballal mellélőtt.

A 39.percben ziccert hibáztunk: egy remek labdakihozatal után Petneházi  passzolta ki balra Kovács Dávidhoz, de lövésében már nem volt erő, így Tarczy hárítani tudott. A kipattanót Elek gyűjtötte be, de lövését blokkolni tudták a hazai védők, ami erősen kézgyanúsra sikerült – a büntető elmaradt.

A 41.percben Hidvégi ívelt fel egy labdát Kovácshoz, lekészítette Erőssnek, de lapos lövése a kapufa mellett suhant el.  

A 44.percben nagy lehetőségünk adódott az egyenlítésre: Petneházi szöglete jól szállt középre jobbról, a lecsorgó labdát Lorentz lőtte el a lábak között, Tarczy nem sokat láthatott belőle, de bravúrral hárított.

A szünetben cserélt Disztl László vezetőedzőnk: Bévárdi állt Erőss helyére.

A második félidő Tóth L. helyzetével indult: a 46.percben lemásolva az első félidei mozzanatát, labdát szerzett, elindult jobbról befelé, de lövését Balajcza védte.  

A 48.percben Eleket akasztották a hazai 16-os előtt, Petneházi állt oda elvégezni a szabadrúgást jó szögből, de a lövés elakadt a sorfalban, a visszapattanó labdával Petneházi ismételhetett, de mellélőtt.

Az 52.percben Bévárdi kapott jó labdát a jobb oldalon, jól emelt be az alapvonalról, a rövidre becsúszva érkezett Elek, de centikkel lemaradt, és Tarczy kivetődve megszerezte a játékszert.

Az 55.percben cserélt Várhidi Péter: Bartos váltotta Lőrinczyt.

Az 59.percben Petneházi ívelt be egy szögletet a baloldalról, Gál remek ütemben érkezett, de fejese a kapufát érintve ment mellé.

A 65.percben a jobb oldalon végezhettünk el bedobást, Kovács ügyesen fordult be a kapura, egyet tolt a labdán, de lövése mellésuhant.

A 68.percben Kovács jól forgatta át a támadásunkat a jobb oldalra, Nagy D. indult el lendületesen, élesen középre lőtt, de az érkező Elek elöl megint blokkolni tudtak a védők és felszabadítottak.

A 69.percben újabb nagy helyzet maradt ki: Petneházi szöglete jól szállt középre, Lorentz előrevetődve fejelt a labdába, de Tarczy valahogy még bele tudott érni, és elgurult a kapufa mellett a játékszer.

A 70.percben cserélt a hazai csapat: Zsirai helyén Huszárik folytatta a játékot.

A 74.percben újabb Petneházi sarokrúgás szállt a mosonmagyaróvári kapu elé, de kifejelték, a kipattanót Bévárdi gyűjtötte be, ballal ellőtte, de ismét szögletre blokkoltak a hazai védők.

A 76.percben a mosonmagyaróvári Huszárik kapott sárga lapot.

A 79.percben Petneházi szabadrúgása jól szállt középre Elekhez, védője el tudta kotorni a labdát, de Lorentz kapura tudta még stukkolni, Tarczy azonban lehúzta a játékszert.

Az utolsó cseréjét is kihasználta a Credobus Mosonmagyaróvár: Tóth Levente helyett Kovács Botond lépett pályára.

A 84.percben Szilágyi felívelését Lorentz készítette le mellel, Bévárdi lövése azonban mellésuhant.

Egy perccel később labdát vesztettünk hátul, Huszárik tette ki a baloldalon felfutó Katonának a labdát, betört a 16-oson belülre, de ziccerét Balajcza védte bravúrral.

A végére még maradt egy hazai lehetőség, de a kapuval szemben elvégzett szabadrúgásuk a sorfalunkban akadt el, így maradt a végeredmény az 1:0.

Végig mezőnyfölényben játszottunk, de a helyzeteinket nem sikerült gólra váltani, így a 3 pontot a jól védekező Credobus Mosonmagyaróvár otthon tartotta. Folytatás vasárnap 17:00-kor a Győr ellen, a mérkőzést az M4 közvetíti a Siófok Városi Stadionból.

Credobus Mosonmagyaróvár - BFC Siófok 1:0 (1:0)

2017.08.06. 17:00

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu