BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - KBSC-BFC SIÓFOK

Csapatunk 13:30-kor kezd a Tiszaújvárosi Sportcentrumban a Kazincbarcika ellen a Merkantil Bank NB II 17.játéknapján.

A mérkőzés játékvezetője Dolnegó Bálint lesz, asszisztensei Király Krisztián és Farkas Balázs, míg a tartalék játékvezető Bogár Gergő.

Megvannak az összeállítások:

KBSC: Somodi, Lőrincz, Palmes, Tóth Sz., Sigér, Boros, Kristófi, Micsinai, Bene, Hegedűs, Belényesi. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. Cserék: Gábor, Constantinescu, Burics, Tóth G., Kovács O.  

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Elek, Hidvégi, Petneházi, Senic, Farkas, Lorentz, Lázár, Opavszky. Vezetőedző: Varga Attila. Cserék: Kis T., Tamaskó, Szabó B., Szilágyi, Tóth B., Berde, Balogh B.

Csapatunk már 1 nappal előbb útrakerült, hogy ráhangolódjon és pihenten érkezzen a találkozóra. Jó körülmények mellett remek hangulatú edzést tartott szombaton Varga Attila vezetőedzőnk az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC edzőpályáján, amiért klubunk külön köszönetet mond. 

Vasárnap hajnalban megszületett játékosunk, Elek Bence kisgyermeke, így ma már újdonsült apukaként léphet pályára. Klubunk ezúton is gratulál, jó egészséget, sok boldogságot és minden jót kíván az egész családnak! 

A hazai csapatban a kezdőben kapott helyet Micsinai Miklós, aki az előző szezonban még a BFC Siófok kötelékébe tartozott, a csere kapus pedig Gábor Péter, aki korábban kölcsönben volt nálunk a Videotontól.

Az 5.percben Hidvégi balról bepasszolt labdáját Elek vette át, majd megcsúszva a mély talajon, de laposan lőtt, amit Somodi hárított.

A 10.percben balról végezhetett el nagy bedobást a KBSC, középen Belényesi csúsztatott bele a labdába, de Balajcza védeni tudott.

A 20.percben egy jobb oldali támadás végén Lorentz fejelte ki a kapunk elöl a labdát, de Micsinai elé, aki mintegy 18 méterről ballal fölébombázott.

A 25.percben nem sok hiányzott a vezető gólunkhoz: Petneházi jobb oldali szabadrúgását Lorentz fejelte kapura, a labda azonban szép ívben lehullott a kapufa mellett az alapvonalon túlra, Somodi verve volt.

A 27.percben Opavszky kapott sárga lapot csapatunkból.

A 31.percben Nagy D. került lövőhelyzetbe, egy lepattanó labdát mellel átvett, majd jobbal fölélőtt mintegy 19 méterről.

A 35.percben újabb sárga lap villant, ezúttal Petneházinak mutatta fel Dolnegó Bálint játékvezető.

A 45.percben Tóth Sz. ment el lendületesen a jobb oldalon, az alapvonal elöl jól emelt középre, de Hegedűs jócskán föléfejelt.

1 perc lesz a hosszabbítás.

A második félidőt kényszerű cserével kezdi a Kazincbarcika: az első játékrészben Lázár ugrott fel fejelni Sigérrel, és a párharcban a hazaiak játékosa megsérült. A helyére Burics állt be.

Az 55.percben megszereztük a vezetést! Petneházi jobb oldali szögletét Elek fejelte a hazai hálóba (0:1)!

Az 57.percben Burics akasztotta Hidvégit, amiért a KBSC játékosa sárga lapot kapott.

A szabadrúgást az eset után Petneházi emelte be a kapu előterébe, Somodi kivárt, ahogy Hegedűs is, a szemfüles Hidvégi pedig egy remek mozdulattal átemelte a kapus felett a játékszert, ami a hálóban landolt (0:2)!

Az 59.percben cserélt Vitelki Zoltán: Lőrincz helyett Constantinescu lépett pályára.

A 63.percben Farkas egy labdaszerzés után jó ütemben indult el, egy okos visszahúzós csel után belöbbölt Elekhez, aki az átvétel után védővel a nyakán fölélőtt.

A 64.percben cserélt csapatunk: Nagy D. jött le, Szilágyi állt be.

Nem sokkal később Burics vállalkozott átlövésre, de Balajcza szögletre tolta a labdát. A sarokrúgásnál a tömörülésben sikerült a hazaiaknak kapura húzni a labdát, de Balajcza ismét nagyot védett!

A 70.percben újabb kazincbarcikai átlövés következett, ami a talajon furcsán pattant fel, de Balajcza hárítani tudott, a kipattanó labdát pedig az érkezők elöl Hidvégi pörgette szögletre.

A 74.percben Szilágyi állt oda egy szabadrúgás elé, majd lökdösődés alakult ki, amiért Dolnegó Bálint játékosunkat és a hazaiaktól Borost is sárga lapos figyelmeztetésben részesítette.

A 80.percben Farkas tört kapura lendületesen, Hegedűs mellett betört a 16-oson belülre, de jobb lábas lövése fölément.

A 86.percben cserélt Varga Attila vezetőedzőnk: Senic helyett Szabó B. állt be.

Kisebb tűzijáték alakult ki a kapunk előtt, mindent egy lapra feltéve támadt a Kazincbarcika, Balajcza azonban óriási bravúrokkal védte többek között Belényesi fejesét. Kapusunk remek napot fogott ki, ma nem lehet gólt rúgni neki!

A 88.percben Elek kapott sárga lapot csapatunkból.

A 89.percben Varga Attila kihasználta az utolsó cserelehetőségünket: Tóth B. állt be Elek helyett.

3 perc lesz a hosszabbítás.

Vége a mérkőzésnek! Csapatunk megérdemelten nyerte meg a találkozót nagy küzdeniakarással!

KBSC – BFC Siófok 0:2 (0:0)

 

2017.11.12. 12:55

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu