BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - MTK BUDAPEST-BFC SIÓFOK

Csapatunk 16:00-kor kezd a bajnokesélyes MTK Budapest ellen a Merkantil Bank NB II 19.játéknapján a Hidegkuti Nándor Stadionban.

A mérkőzés játékvezetője Csonka Bence lesz, asszisztensei Bertalan Dávid és Iványi István, míg a tartalék játékvezető Böcskei Balázs.

Megvannak az összeállítások:

MTK Budapest: Fadgyas, Deutsch, Baki, Vass P., Gera, Torghelle, Katona, Talabér, Schäfer, Lencse, Vass Á. Vezetőedző: Feczkó Tamás. Cserék: Szentpéteri, Jakab, Korozmán, Hrepka, Bori, Borbély, Szerencsi.  

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Elek, Szilágyi, Petneházi, Senic, Farkas, Lorentz, Lázár. Vezetőedző: Varga Attila. Cserék: Kis T., Kozma, Tamaskó, Szabó B., Berde, Balogh B., Gál.

Nem indult jól a találkozó, az MTK a 4.percben megszerezte a vezetést: Vass P. távoli lövése a léc alá csapódott (1:0).

A 9.percben Katona lépett ki a védők között és kapott remek labdát a 16-osunk jobb oldalán, lapos bepasszát azonban Lencse fölélőtte.

A 17.percben szép támadást vezettünk a jobb oldalon, az előrehúzódó Szilágyi jól ívelt középre, Elek fejese azonban fölément, igaz Iványi István asszisztens egyúttal lest is jelzett.

A másik oldalon gyorsan építette fel támadását az MTK, Lencse balról beemelt a kapu elé, de Vass P. előtt nem sokkal elsuhant a labda.

A 20.percben Lencse került helyzetbe egy kényszerítő után, lövésébe azonban Fehér beleért, és az alapvonalon hagyta el a labda a játékteret.

1 perccel később növelte előnyét az MTK: Lencse löbbölt egy labdát Vass P. elé, aki begurított középre, az érkező Torghelle pedig becsúszva a hálóba kotorta a játékszert (2:0).

A 25.percben Elek próbálkozott lövéssel, de Fadgyas könnyedén hárított.

A 28.percben Vass P. ívelt jobbról középre egy szabadrúgást, veszélyesen jött a labda, Torghelle fejelte meg, de Balajcza lehúzta.

A 29.percben Petneházi végezhetett el szabadrúgást, szintén a jobb oldalról, Torghelle kifejelte, de pont az érkező Farkas elé, aki futtából ellőtte, Fadgyas azonban fölétolta a labdát.

A 39.percben Szilágyi kapott csapatunkból sárga lapot.

A 42.percben szép kontrát vezettünk a jobb oldalon: Petneházi passzával Nagy D. ment el, középre lőtt, Bévárdi azonban nem sokkal ugyan, de lemaradt a labdáról.

A 44.percben újabb sárga lap villant csapatunknál: Farkast figyelmeztette Csonka Bence játékvezető.  

1 perc lesz a hosszabbítás.

A félidőben 2:0-ra vezet a bajnokaspiráns MTK Budapest.

Varga Attila vezetőedzőnk cserére szánta el magát: a második játékrészre Senic helyett Kozma érkezik.

Az 54.percben Lencse szelidített meg egy labdát a 16-osunk előterében, Torghelle visszatette neki, majd ballal fölébombázott.

Az 59.percben jó szögből végezhettünk el szabadrúgást, az előretörő Lorentzet ütközték le a hazaiak. Petneházi és Farkas állt oda, előbbi tekert el a sorfal felett, de a játékszer fölément.

A 68.percben cserélt Feczkó Tamás: Torghelle hagyta el a pályát, helyére Hrepka állt be.

A csere után rögtön helyzetbe is került Hrepka: a 16-os baloldalán kapott labdát kiszorított szögből lőtte el, de Balajcza védeni tudott.

A 71.percben Bévárdi indult el befelé jobbról lendületesen, lövésre szánta el magát ballal, de Fadgyas hárított.

A 72.percben egy keresztlabda jobbról laposan elment a hosszú oldalra, ahol Gera tört be a 16-oson belülre, visszahúzta a jobb lábára, lövését azonban Balajcza bravúrral szögletre tolta.

A 75.percben szépítettünk! Elek kapott egy remek labdát, jól fordult le a védőjéről, majd ballal Fadgyas mellett a hálóba lőtt (2:1).

A 76.percben cserélt az MTK: Gera helyett Borbély állt be.

A 77.percben Farkas ment el a baloldalon, jól ívelt a kapu elé, Kozma elöl az utolsó pillanatban fejelték ki a labdát.

A 78.percben cserélt Varga Attila: Gál folytatja a játékot Lázár helyett.

A 79.percben a hazai csapat is cserélt: Szerencsi állt be Schäfer helyett.

Csapatunk mindent egy lapra feltéve támad az egyenlítés reményében.

Parázs hangulat alakult ki a végjátékban: Petneházi oldalszabadrúgása jól szállt a kapu elé, és Fehér a hálóba fejelt. Mindenki örült siófoki részről, hogy egyenlítettünk, de Bertalan Dávid asszisztens lest jelzett! Fehér szinte biztos, hogy szabályos gólt fejelt!

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a meg nem adott találat góllal bosszulta meg magát: Szerencsi lövése Lencse elé pattant, aki a hálóba lőtt (3:1).

Vége a találkozónak: első félidei jobb játékának köszönhetően és szerencsétlen végjáték mellett otthon tartották a 3 pontot a fővárosi kék-fehérek.

MTK Budapest – BFC Siófok 3:1 (2:0)

2017.11.26. 15:28

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu