BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - SOPRONI VSE-BFC SIÓFOK

Csapatunk 15:00-kor kezd a Soproni VSE otthonában a Merkantil Bank NB II 20.játéknapján.

A pálya nincs túl jó állapotban, de a soproniak a 10 cm-es hó ellenére, amennyire lehet, mérkőzésre alkalmassá tették a játékteret.

A mérkőzés játékvezetője Farkas Tibor lesz, asszisztensei Pápai Zoltán és Baghy Csaba, míg a tartalék játékvezető Dolnegó Bálint.

Farkas Tibor szerint a pálya alkalmas lehet a találkozó megrendezésére, bár itt-ott vannak havas-jeges foltok. Az egyik kapu, illetve a fedett főlelátó előtti oldal lehet kritikus kicsit, ezért meg kell várni az MLSZ-ellenőröket is, csak az ő véleményük után lesz végleges döntés.

Most már biztos, hogy elkezdődik a mérkőzés!

Megvannak az összeállítások is:

Soproni VSE: Molnár M., Batizi-Pócsi, Tóth M., Horváth P., Bor, Koronczai, Angyal, Garda, Szabó L., Ágh, Gyürki. Megbízott edző: Bánfalvi Zsolt. Cserék: Heinrich, Szőke, Sifter, Kokenszky, Fazakas, Harangozó, Krizsonits.

BFC Siófok: Balajcza, Fehér, Nagy D., Bévárdi, Elek, Szilágyi, Petneházi, Lorentz, Gál, Lázár, Opavszky. Vezetőedző: Varga Attila. Cserék: Kis T., Kozma, Tamaskó, Erőss, Szabó B., Berde, Kovács D.

Jól kezdtük a találkozót.

A 10.percben szépen kényszerítőzött Nagy D. és Petneházi, Nagy D. tört be a 16-os jobb oldalán, jól gurított középre, de Elek lábáról szerencsétlenül pattant kapura, így Molnár hárított.

A 15.percben ismét Nagy D. ment el lendületesen a jobb oldalon, jól ívelt középre, Bévárdi lőtt a 16-os vonaláról kapásból, de a labda mellésuhant.

A 21.percben nem sok hiányzott a siófoki gólhoz: Petneházi jobb oldali szöglete jól szállt középre, Fehér emelkedett a legmagasabbra, de a fejese mellément.

A 23.percben megszereztük a vezetést: Elek küzdött nagyot a labdáért, Petneházi átvette tőle, mivel üresen volt lövésre szánta el magát, a labda pedig a hálóba csapódott (0:1).

A 27.percben Lázár kapott sárga lapot csapatunkból.

A 28.percben ismét jól szállt középre Petneházi szöglete, a kavarodásban nem is lehetett látni pontosan, de csapatunkból valaki a kapu előterében rállőtte, és az egyik soproni védőt találta hátba, majd a hazaiak felszabadítottak.

A 37.percben Lorentz kapott sárga lapot kezezésért.

Röviddel később Elek volt a gól előtti pillanatokhoz hasonlóan Elek volt harcos, majd laposan betolta üres területbe a játékszert Bévárdi elé, lövése azonban mellégurult.

1 perc hosszabbítást jelzett Dolnegó Bálint.

A második játékrészt teljes offenzívával kezdte a Sopron. Futószalagon jönnek a támadások, de jól védekezünk.

Az 56.percben kényszerű cserét hajtott végre Varga Attila vezetőedzőnk: Gál sérült meg a jobb térdén, remélhetőleg nem lesz nagyobb baj, helyette Kozma lépett pályára.   

A 61.percben Nagy D. kapott csapatunkból sárga lapot lerántásért.

A 66.percben Batizi-Pócsi kapott jó labdát a jobb oldalon, elindult vele lendületesen befelé, ballal kapura lőtt, de Balajcza oldalra paskolta a játékszert.

A 73.percben cseréltünk, hogy megerősítsük a védekező szekciót: Bévárdi helyett Berde a pályán.

Cserélt a Sopron is: Gyürki jött le, Kokenszky állt be.

A 75.percben Elek lépett ki a védők között, és Molnár mellett a hálóba lőtt, de les címén nem adta meg a gólt Farkas Tibor.

A 78.percben cserélt a Soproni VSE: Fazakas folytatja Tóth M. helyett.

A 80.percben Petneházi baloldali szögleténél Lorentz érkezett a rövidre, de melléfejelt.

Újabb soproni csere következik: Garda jön le, Krizsonits áll be.

A 83.percben Petneházi végezhetett el szabadrúgást, jól tekerte el a sorfal felett, de Molnár hárítani tudott.

A 86.percben újabb Petneházi szabadrúgás következhetett jó szögből, a 16-os sarkáról, de a lövés fölésuhant.

A Sopron a hajrában is próbál mindent egy lapra feltéve támadni, de stabilak vagyunk hátul, és remek kontrákkal operálunk.

Eldönthettük volna a találkozót, óriási ziccer maradt ki: Nagy D. futott el a jobb oldalon, jól is adta középre, Kozma érkezett teljesen üresen, de nem tudta bekotorni a kapuba a labdát.

4 perc lesz a hosszabbítás.

A 91.percben Varga Attila kihasználta az utolsó cserelehetőségünket: Erőss állt be Petneházi helyett.

A végére kicsit parázs lett a hangulat: előbb Kozma kapott csapatunkból sárga lapos figyelmeztetést, majd a hazai csapatból Szabó L.

Kisebb dulakodás alakult ki a szögletzászlónál, amikor megpróbálta Erőss és Elek ott tartani a labdát. Egy kupacban a két csapat. Horváth P. kezdett el Erőss-sel lökdösődni, mindketten sárga lapot kaptak.

Farkas Tibor közben lefújta a találkozót! Nagyon fontos 3 pontot szereztünk Sopronban! Az első félidőben remek játékot mutatott be csapatunk, a második játékrészre feltámadtak a hazaiak, de nagyot küzdöttünk és akár több góllal is nyerhettünk volna!

Soproni VSE – BFC Siófok 0:1 (0:1)

2017.12.03. 14:29

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu