BFC ONLINE KÖZVETÍTÉS - SZOLNOKI MÁV FC-BFC SIÓFOK

Kedves Szurkolóink!

15:00-kor kezdetét veszi a Merkantil Bank NB II 11.fordulója, ellenfelünk a Szolnoki MÁV FC lesz a Tiszaligetben. Az online közvetítés az oldal folyamatos frissítése mellett érhető el. Tartsanak velünk!

A mérkőzés játékvezetője Lovas László lesz, az asszisztensei Pápai Zoltán és Szilágyi Norbert. A tartalék játékvezető Takács Tamás. 

Megvannak az összeállítások: 

Szolnoki MÁV FC: Hrabina, Molnár R., Balogh M., Kenderes, Tóth L., Farkas, Olasz, Ágoston, Katona, Papp, Lakatos. Vezetőedző: Balogh Pál. Cserék: Gazsi, Pintér, Nyerges, Angyal, Pantovic, Jasarevic, Földi.

BFC Siófok: Balajcza, Szabó B., Elek, Hidvégi, Petneházi, Farkas, Lorentz, Gál, Kovács D., Opavszky, Fehér. Vezetőedző: Varga Attila. Cserék: Tajti, Kozma, Nagy D., Senic, Tóth B., Kiss B., Lázár.

A 7,percben megszerezhettük volna a vezetést: Elek kapott egy remek labdát, Szabó B. passzolta be a védők között a lyukon üres területbe, de Elek jobb külsős lövését belekapott Hrabina.

A 10.percben Farkas baloldali beadását Elek fejelte kapura, Hrabina a léc alól szögletre tornázta, de a sarokrúgás elmaradt, mert lest jelzett az asszisztens.

A 17.percben egy szerencsés góllal vezet a Szolnok: Lakatos balról jól ívelt be, Katona eltörte a kapáslövést, de így lett jó Farkasnak, aki a hálóba passzolt (1:0).

A 26.percben újabb siófoki lehetőség maradt ki: Szabó B. labdájával Kovács D. mehetett kapura, jobb lábas alsó sarokba tartó lövését azonban Hrabina szögletre tolta.

A 37.percben kényszerű cserét hajtott végre Varga Attila vezetőedzőnk: Kovács D. sérült meg a combján, akinek ezúton is jobbulást kívánunk, a helyén Senic folytatja.

Szintén a 37.percben Molnár R. kapott sárga lapot a szolnoki csapatból.

Kezezés gyanús szituáció történt a szolnoki kapu előtt! Petneházi szöglete jól szállt középre, Fehér fejesét azonban mintha kézzel blokkolták volna a szolnokiak. A büntető elmaradt.

A 43.percben Tóth L. tekert veszélyesen a kapu elé balról egy szabadrúgást, Balogh M. ért bele, de Balajcza hárítani tudott.

1 perc lesz a hosszabbítás.

Egy gólszerzési lehetőségünk még adódott: Farkas baloldali szöglete jól jött be, a lecsorgó labdát Fehér lőtte el a lábak között, de Hrabina ezt is védeni tudta.

Folytatódik a mérkőzés a második félidővel.

Az 50.percben Olasz hámozta át magát az alapvonalnál Hidvégin, középre passzolt, de Opavszky ki tudta vágni a labdát.

Az 52.percben Hidvégi húzódott előre, beívelését azonban Hrabina lehúzta az érkező Elek elöl.

Röviddel később ismét néma maradt a játékvezető sípja: Elek indult volna el a szolnoki kapura egy remek labdával, de védője egyértelműen lerántotta utolsó emberként. Lovas László továbbengedte a játékot.

Az 55.percben Senic nagyszerű labdát tálalt Szabó B. elé, aki kicsit hosszan vette át a labdát, de így is betört a 16-oson belülre, végül Elek lőhetett, de Hrabina védett.

Az 57.percben egy felívelést elszámítottak a védőink, így Farkas fejelhetett a kapunkra, Balajcza azonban bravúrral védeni tudott, a kipattanó mégis visszakerült Farkas elé, de mellévágta a játékszert.

A másik oldalon Senic ment el lendületesen a jobb oldalon, jól adta be a labdát, amire Szabó B. érkezett, de lövése végül egy szolnoki védőről ment fölé.

A 60.percben cserél a Szolnok: Katona helyén Pintér folytatja a játékot.

A 62.percben mi is cserélünk, két változás is lesz: Elek helyett Tóth B., Szabó B. helyett Kozma áll be.

A 66.percben a második szolnoki csere következik: Tóth L. jön le, Jasarevic megy be.

A 74.percben nem sokon múlott az egyenlítés: Hidvégi bedobásába jól csúsztattak bele a röviden, majd Kozma érkezett, de föléfejelt.

A 75.percben újabb siófoki ziccer maradt ki: Senic újabb jó meglátását és üresbe bepasszolt labdáját követően Kozma lépett ki nagy helyzetben, de önzetlenül bepasszolt, Tóth B. azonban nem ért hozzá a játékszerhez a védők között, így oda lett a hatalmas helyzet.

A 79.percben a hazaiak kihasználják az utolsó cserelehetőséget is: Olasz helyett Pantic lép pályára.

A 80.percben Farkas szöglete remekül szállt be a baloldalról, de Lorentz fejese a felsőlécen csattant.

Röviddel később ismét Lorentz próbálkozott, Tóth B. lefejelt labdáját húzta kapura ollózó mozdulattal, de nem volt benne elég erő, így Hrabina védte.

3 percet hosszabbít Lovas László.

A 91.percben Petneházi kapott sárga lapot reklamálásért, amit amúgy nem véletlenül tett.

A 93.percben Jasarevic is sárga kártyás figyelmeztetésben részesült. 

Vége a mérkőzésnek.

Csapatunk megérdemelte volna a pontszerzést, mert ma mindenki derekasan küzdött. Ahogy a játékvezetés sem volt mindig helytálló, úgy a szerencse se áll mellettünk továbbra sem.

Szolnoki MÁV FC – BFC Siófok 1:0 (1:0)

2017.09.30. 14:31

Vissza

Tabella

 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

BFC Siófok Sportszolgáltató Kft.

H-8600 Siófok, Révész Géza utca 11.

Telefon: 06/84/ 311-536

E-mail: info@bfc-siofok.hu